spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

CPH AMERICANA

Afholdt event

CPH AMERICANA

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

25 feb 2023 kl. 20:00 - 23:00

Beskrivelse

Lørdag den 25. februar åbner Metronomen på Frederiksberg dørene op for noget af det absolut bedste americana, som Danmark kan byde på. På programmet er The Reptones, der med ’Ugens Album’ på P5 i uge 4 bliver spillet flittigt på både DR P4 og P5, den anmelderroste og ambiente duo Select Captain, der har imponeret med store streamingtal i både ind- og udland og ikke mindst de danske americana-pionerer Davenport, der var med til at slå genren fast i Skandinavien i starten af 00’erne.


THE REPTONES

The Reptones er blandt de førende danske eksponenter for den bølge af americana og indie-folk, der har vundet indpas i de senere år. Bandet er i dag en duo bestående af de to sangskrivere og instrumentalister Bo Bech Arvin og Kim Heibon. Duoen tager nu deres helt nye materiale ud på landevejen med et fantastisk liveband i ryggen – en sammenspillet og lydhør kvintet af dygtige instrumentalister.

The Reptones har netop udgivet deres sjette album - ’Everything Dies With Me’. Et album, der indtil videre er blevet virkelig flot modtaget med masser af airplay. I uge 4 var udgivelsen ‘Ugens Album’ på DR P5 og flere numre har fået rigtig mange afspilninger på kanalen. Radiolyttere vil formentlig kunne genkende første-singlen ’Alex’, der pt ligger i høj rotation på DR.

The Reptones er også et band, som anmelderne er venligt stemt – med positiv omtale fra førende danske musikkritikere. I POV International skrev Jan Eriksen en 5-stjernet anmeldelse, bl.a. med ordene: ”Det er ikke ofte, at livets ulidelige lethed bliver lydsat med så stor finesse på en dansk plade”. Weekendavisen og Morgenavisen Jyllands-Posten fulgte trop i rosende vendinger, og det samme gjorde Dagbladet Politiken, der kvitterede med 4 hjerter af Kim Skotte på forsiden af avisens net-udgave.

SELECT CAPTAIN

Kristian Gaarskjær har under navnet Select Captain udgivet 4 albums, turneret i ind- og udland, haft talrige sange i radioen og fin succes på streamingtjenesterne. I september 2020 blev Select Captain udvidet til en duo med Søren Vestergaard og sammen udgav de pladen Comes in Waves til solid kritik, bl.a. 5 stjerner i Gaffa.

Et album med en unik, organisk og ambient lyd i et mix af akustiske og elektroniske instrumenter med et fokus på stærke melodier og en produktion der på én gang føles både moderne og traditionel. Som et møde mellem The National og Thom Yorke, Sufjan Stevens og Depeche Mode.


Select Captain skaber en unik organisk og ambient lyd i et mix af akustiske og elektroniske instrumenter med fokus på stærke melodier og en stor lyd.

Video: https://youtu.be/Ftcg3i1_u70 

DAVENPORT

De danske pionerer inden for americana/Nordic Folk Rock – Davenport - er med deres nye album ”Ocean” klar til at levere koncerter i særklasse.

Davenport, der blev grundlagt i Slagelse i start-00’erne, har med tre forgående albums, ”Slow Town” (2006) ”Out into Nothing” (2008) og ”Bloodshot Eyes” (2013), været på store tournéer i både ind- og udland.

På de tidligere nævnte udgivelser, har Davenport arbejdet med den internationalt anerkendte svenske sanger/sangskriver Nicolai Dunger, Björn Yttling fra Peter, Bjorn & John og producer Per Sunding (The Cardigans, etc.).

Davenports fjerde album - ”Ocean” (2022) - er produceret og mixet af bandet selv. Det har længe været bandets ønske, at prøve kræfter af med DIY og at have alle kasketterne på i den kreative og tekniske proces.

Davenport er nu igen klar til at levere stemningsfulde og unikke koncerter, der spænder fra rytmisk up-tempo rock til mere stille og eksperimenterende folk. Bandet kommer igennem hele deres imponerende bagkatalog.

Det er med andre ord cremen af dansk americana, der venter publikum på Metronomen, Frederiksberg lørdag den 25. februar.

Lokation

Metronomen, Godthåbsvej 33, 2000 Frederiksberg

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .