Mode Bazaar Fyns største modeevent

Mode Bazaar Fairs ApS oprettede dette event Andet

14 sep 2013 kl. 10:00 - 15 sep 2013 kl. 16:00

Odense Congress Center

Odense Congress Center, Ørbækvej 350, 5220 Odense SØ

MODE BAZAAR konceptet har for længst bidt sig fast i det fynske, og det er absolut et must at være klar når dørene bliver åbnet for en shoppe-oplevelse af de helt store. Brands der ellers ikke er at finde i det fynske, samt velkendte mærkevarer vil sælge ud af deres lager til priser du kun drømmer om.

Når dørene slås op til efterårets MODE BAZAAR, vil der være masser af de mest populære danske og udenlandske mærkevarer – samt kendte forretninger fra hele landet – repræsenteret. Der sælges ud af de udstillede varer, som både består af nye varer, restpartier og unikke kollektionsprøver, og det er muligt at spare helt op til 75 %.

Oplev et gigantisk udvalg af tøj, sko, smykker og accessories og find masser af inspiration blandt de over 120 stande. Mens du shopper, er der live DJ, der leverer den gode stemning.

MODE BAZAAR giver dig en helt fantastisk mulighed for at spare mange penge på alle de mærker, du går og drømmer om. Sørg for at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du er helt opdateret på, hvad du kan forvente, når du besøger MODE BAZAAR.

Hele Fyn og omegn venter på, at dørene åbnes til et i særklasse fantastisk arrangement!