Fri Kultur presents

Bliv medarbejder på Roskilde Festival 2013

Jun 29 2013 08:00

to Jun 29 2013 10:00

No Tickets Available


Description

Så nærmer endnu en Roskilde Festival sig,og selvfølgelig skal Fri Kultur af sted for at rejse midler til kampen for demokrati - og du kan komme med!

Som aktiv for Fri Kultur på Roskilde forpligter du dig til 4 vagter á 8 timer i løbet af festivalen og får til gengæld armbåndet.

Du kan få en plads på Fri Kultur-holdet ved at tilmelde dig her på siden og betale de små 300 kr., der sikrer dig din plads.

I år bliver det tilmed muligt at tilkøbe forskellige ydelser: fx et armbånd, der giver adgang til medarbejder-badeområdet for 200 kr. eller muligheden for kun at tage 3 vagter a 8 timer, hvis du har 500 kr. du kan undvære.

Bliver du forhindret i at deltage, vil de 300 kr. gå til Fri Kulturs arbejde for demokrati (de bliver altså ikke refunderet), mens eventuelle tilkøb refunderes.
Meld dit afbud til roskildefestival@frikultur.net

For at komme med på arbejdsholdet skal man være fyldt 18 år.

Hold dig opdateret løbende på vores Facebookgruppe her

Har du spørgsmål kan du altid skrive til roskildefestival@frikultur.net. 

Tickets

Medarbejder for Fri Kultur

Not Available

Denne billet viser, at køberen har forpligtet sig til at arbejde for Fri Kultur på årets Roskilde Festival. Bliver du forhindret i at deltage er det vigtigt, at du giver besked til roskildefestival@frikultur.net. De 300 kr. bliver ikke betalt tilbage

Medarbejder + adgang til bad

Not Available

Denne billet viser at køberen har forpligtet sig til at arbejde for Fri Kultur på årets Roskilde Festival. Ydermere giver billetten adgang til badeområde.

Medarbejder 3 vagter

Not Available

Denne billet viser at køberen har forpligtet sig til at arbejde for Fri Kultur på årets Roskilde Festival. Billetten viser, at denne medarbejder har betalt 500 kr. ekstra og derfor kun har forpligtet sig til 3 vagter a 8 timer.

Medarbejder 3 vagter + adgang til bad

Not Available

Denne billet viser, at køberen har forpligtet sig til at arbejde for Fri Kultur på årets Roskilde Festival. Ydermere har køber betalt for adgang til badeområde og forpligtelse til kun at tage 3 vagter a 8 timer.

Pay over 24 months available with

You may also be charged a transaction fee at a rate determined by your card type