Derfor skal du til Irmas Madmesse

13 jan 2016

Skrevet af Amalie Sverdrup Warberg

Hvordan er det nu lige at man laver den der mormordressing og hvor mange måder kan man tilberede sit kål på? Kom og smag på hundredevis af forskellige smagsprøver og se hvordan kendte TV-kokke svinger køkkeninstrumenterne når Irma igen inviterer indenfor til deres Madmesse MAD&GLÆDE2016 i Øksnehallen. Billetterne er netop sat til salg og vi har snakket med holdet bag, om hvad man kan forvente på messen og hvorfor man skal tage afsted den 12. og 13. marts. Læs de fem gode grunden nedenfor.


5 grunde til at tage til Irmas Madmesse

  1. Kom og oplev store navne på scenen, som medbringer deres kærlighed til mad og madlavning. Der er også åndelig føde på menuen når bl.a. Claus Holm, Mette Blomsterberg, James Price og Adam Aamann øser ud af alt den begejstring, de har for gode råvarer og kærlighed til mad. Hele weekenden vil der være oplevelser for både børn og voksne. Irma-scenen byder på live-køkken, spændende foredrag og vigtige debatter.

  2. I år har Irma allieret sig med mange af deres dygtige og passionerede leverandører, som kommer og deler smagsprøver på de sidste nye lækkerier. Snack dig igennem alt det bedste fra Irma og gå på opdagelse i madglæden med alle sanser. Du kan møde over 100 af Irmas samarbejdspartnere, der alle står klar til at servere lækre smagsprøver. Få også historien bag om maden, og del dine ideer til fremtidens fødevarer direkte med producenten. Ligesom i Irma-butikkerne vil Øksnehallen være inddelt i forskellige kategorier.

  3. Kun for børn - Slip børnene løs i Gocooks børneområde (Gocook by Irma). GoCook fylder et område af Øksnehallen med madaktiviteter for børn og unge. Kom og bag 100% din egen pizza, chop og pimp din egen nudelbox, gå på opdagelse i GoCooks gale køkken eller udfordre dig selv, og se hvor langt du tør gå i GoCooks store Chili Challenge. På GoCook-scenen vil der dagen igennem være spændende indslag: Oplev kokken Gorm Wisweh og vær med, når han forvandler dødsretter til livretter, og kom helt tæt på en gris, når Irmas slagter viser, hvordan den skal skæres ud. Kig forbi børneområdet og besøg "det gale køkken" og bag 100% din egen pizza i pizzaværkstedet.

  4. Deltag på dressingskole, kålskole eller vinsmagning. Der afholdes vinsmagninger hvor uddannede sommelier hjælper gæsterne igennem Irmas vinunivers.
    Kom også og få tips og tricks af vores kulinariske guider til den perfekte dressing og få inspiration til alle de måder et kål kan tilberedes. Disse workshop kræver tilmelding da der er begrænsede pladser.

  5. Allerede inden du kommer ind i Øksnehallen så møder du kærligheden til mad i form af Grilleriet (Grill Academy). De vil lave workshops gennem hele dagen hvor man kan se og få tips til hvordan man får sit kød helt perfekt stegt på grillen. Der vil være smagsprøver hele dagen. Du kan også møde Dyrenes Beskyttelse og Økologisk Landsforening som er tætte samarbejdspartnere med Irma og hør om deres mærkesager.


Hvis du kunne tænke dig at deltage i den store madmesse, så kan du få fat på dine billetter her.