Log ind / Opret

CROISSANT KURSUS

14 jan 2017 kl. 10:30 - 14:30

Terrible, Grundtvigsvej 10A, 1864 Frederiksberg C


En rigtig croissant skal være luftig med en sprød skorpe, og den skal smelte i munden. Duft og smag af en nybagt smørcroissant er en oplevelse i sig selv.

Frédéric vores franske konditorchef med mange års erfaring vil guide Jer igennem alle de forskellige bageteknikker og hemmeligheder til at lave ægte franske smørbagte croissanter.

Der bliver fremstillet i alt 3 forskellige slags croissanter.

Kurset indeholder en pause, hvor der bliver serveret lidt kaffe/te og lidt sødt til.

Croissanterne som du ikke når at spise på kurset bliver pakket i poser, så du kan tage dem med hjem. Du får også noget ubagt croissantdej, som kan fryses og bages derhjemme.

Prisen inkluderer
- Råvarer og instruktion
- En pause med kaffe/te og lidt sødt til
- En pose nybagte croissanter med hjem til familie og venner
- Noget ubagt croissantdej som kan fryses og bages derhjemme
- Opskrifterne bliver sendt på e-mail efter kurset

Bemærk
Processen med at lave croissanter er en udfordring og tidskrævende, derfor vil vi gøre forarbejdet for at sikre, at du vil være i stand til at nyde dine croissanter i slutningen af kurset. Men du vil stadig gennemgå alle faser i løbet af kurset.

- Niveauet er for begyndere.
- Der er maximum 8 deltagere per hold.
- Kurset vil være på dansk.

Frédéric Terrible

FRENCH PASTRY SCHOOL IN FREDERIKSBERG
+45 25 14 78 50 | frederic@terrible.dk | www.terrible.dk
GRUNDTVIGSVEJ 10A DK- 1864 FREDERIKSBERG C

Billet

Salg lukket