Log ind / Opret

Basis brødbagningskursus

02 feb 2017 kl. 17:00 - 21:30

Sakskøbing Madskole, Torvegade 10 - 12, 4990 Sakskøbing


Du lærer at bage saftige, aromatiske surdejsbrød og andet bagværk, præcis som de fås hos Pabst Bakery i Maribo. Du får styr på de grundlæggende teknikker indenfor bagning: langtidshævning, betydningen af forholdet mellem vand og mel samt gærens rolle i dejen. Det er viden, som gør at du hver gang kan lave et godt brød.

Du får også øjnene op for surdejens mange muligheder, vigtigheden af at bage ved den rette temperatur, blandet meget andet. Kort sagt du lærer alt hvad der skal til, for at du kan hæve dit bageniveau og din bageglæde betydeligt.

Specielt går vi i dybden med at lære at håndtere våde deje, der er omdrejningspunktet både i Pabst og Meyers bagerier, og som giver dig brød med en forrygende saftig og sej krumme – du bliver også indviet i hæve-, ælte-, brødformnings- og bagemetoder med våde deje.

Hvad får du?

Et super grundkursus med en af Lolland-Falsters bedste håndværksbagere

Smagsprøver og brød med hjem af alt det brød der bages i løbet af kurset

Kaffe/te og æblemost løbende under kurset, og snack bl.a. med charcuteri fra Saxenhøj når kurset starter

Opskrifter med hjem og et lille kompendie om surdej til opfølgning af kurset

Surdej med hjem, så teknikkerne kan luftes og måske forbedres i dit eget køkken

Dej til næste dags morgenbrød, så du kan fornøje familien

Billet

Salg lukket