Log ind / Opret

Bliv klogere på dine grønsager.

21 jan 2017 kl. 10:00 - 15:00

Nordisk Center for Lokale Fødevarer, Rådhusvej 75, 4540 Fårevejle


Skal vi sammen aflive nogle myter om de kedelige grønsager?

Vi arbejder sammen om at lave en super lækker frokost med:

- Rå grønsager serveret med 3 interessante dip med vidtrækkende anvendelsesmuligheder

- Flere små smagsoplevelser der laves af fyldte blade, ”ruller” af forskellige grønsager og tang med fyld. Fyldet har basis i bønner, anvendelse af ost m.v.

- Postej med basis i svampe og nødder

- Lun gratineret ret af rodfrugter og kikærter

- Hvidkålssalat med frisk ingefær og spirede sesamfrø, grønsager med spidskommen, røget paprika, fåreyoghurt m.m. (tilberedt i forvejen)

- Langtidshævet brød på surdej (tilberedt i forvejen)

Vi inviterer til en dejlig køkkendag, hvor vi skal inspireres til at spise flere grønsager. Vi skal lære om forskellige tilberedningsformer og krydringer. Vi skal arbejde med at mindske resurseforbruget, spise lokalt og økologisk.

Vi har inviteret økologisk konekone Kirsten Ribert Larsen til at guide os. Hun vil afprøve myterne om at: Grønsager er kedelige, det tager lang tid at bruge mange grønsager i maden og opleves derfor besværligt, man bliver ikke mæt af grønsager. Måske jeres egne myter?

Medlemsbillet

Salg lukket


Ikke medlemsbillet

Salg lukket