A W A Y

14 okt 2016 kl. 20:00 - 22:00

KBH Volume, Enghavevej 82 , 2450 København SV


Gruppen Travelling Tribes takker af med sidste del af deres koncert-trilogi

H O M E - U N D E R N E A T H - A W A Y

AWAY er tredje del af en sitespecifik koncerttrilogi skabt af gruppen Travelling Tribes, der, med døden og det forgængelige som tema, har haft som mål at skabe tre unikke akustiske koncertrum for lytterne at træde ind i.

Koncerterne finder sted d. 14 okt. kl. 20 og d. 15 okt. kl. 20.

Til HOME allierede gruppen sig med tre kontrabassister og inviterede publikum ind i alle afkrogene af deres studie kompleks.
Til UNDERNEATH dannede fragmenterne af et ombygget mekanisk orgel hovedrollen for værket, der udspillede sig i de gamle kældre under Nørreports gadeplan.
Koncerten og stemningen til AWAY kommer akustisk og visuelt til at udmærke sig ved, at musikken udspiller sig i Copenhagen Volume's 700m2 enorme hal. Der vil ligesom til de foregående koncerter være nyt originalt materiale skrevet til det specifikke rum, krydret med særlige arrangementer af gruppens stærke bagkatalog.

Hjem, Nedenunder/indebagved og Væk/fraværende.

Ordenes betydninger symboliserer et atypisk overgangsrite, som fortæller om det vantes transformation til en forsvinden i retning mod det ukendte.
AWAY løfter med denne analogi sløret for et farvel til bandnavnet Travelling Tribes. Gruppens musik går for en stund i graven, forlader musikscenen, og giver plads til et nyt projekt med Emil Jensen, Anders Filipsen og Victor Dybbroe som drivkræfterne. Aftenens musik og fremførsel vil derfor også pege frem mod dette nye projekts kommende udfoldelse.

Musikken til de tre koncertinstallationers musikstykker og stemninger vil blive samlet til et samlet visuelt og auditivt værk, med udgivelse i 2017.

Billet

Salg lukket