Aarhus Høstfest 2017 - Green Neighbour

19 aug 2017 kl. 17:00 - 21:30

Botanisk Have, Midtbyen, 8000 Århus C


Aarhus Høstfest er en festmiddag, hvor det bedste fra landet, møder det bedste fra byen. Det er en kæmpe langbordsmiddag med 5 unikke måltidsoplevelser for 1.000 gæster, der sammen fejrer høsten ved et 350 meter langt bord, der smukt snor sig igennem Botanisk Have. Det er et 3-retters høstmåltid lavet på de bedste økologiske råvarer, leveret af omegnens passionerede landmænd og tilberedt af fem af byens bedste restauranter. Du kommer til at sidde med til en lækker økologisk høstmiddag med en uforglemmelig stemning af fællesskab og fejring af høsten. Og fordi en høstfest er noget man er fælles om, så har gæsterne selv service med.


Spiseoplevelsen
Til dit måltid til Aarhus Høstfest tager vi fra Green Neighbour udgangspunkt i de fem grundsmage, og leger med konsistenserne, så det både smager spændende, og “føles” spændende. Du bliver både mæt og mættet. Vores tre-retters menu vil tage udgangspunkt i ét køkken hver - du vil med andre ord få oplevelser fra tre forskellige verdenskøkkener på een aften, hvor råvarerne leveres af den skønne og økologiske Korsmedergaard. Tilvælger du vores juicemenu, får du også oplevelser fra vores “flydende-univers”.

Green Neighbour er sat i verden for at fremme folkesundheden, og det gør vi ved at leverere grøntsagsoplevelser. Vi sammensætter grøntsagsretter, der overrasker og salater, der både smager fantastisk, men også nærer kroppen utroligt. Vi ønsker at gøre sund mad mere tilgængeligt og meget mere attraktivt. Vi kalder det: Velsmag x Sundhed. Vi bruger kun økologiske råvarer og køber så vidt muligt lokale råvarer i sæson.

Korsmedergaard er en økologisk gård, hvor selve økologien står i højsædet. Den er drevet af Svend Erik, som er en landmandsveteran, som har fuldstændig styr på, hvordan man laver økologisk landbrug.

ReUse står for en fed stemning og et flot bord på aftenen, men til daglig er de en gennemtænkt genbrugsstation, hvor affald får nyt liv til videre brug.

Menu

Mellemøsten: Citrussalat urter, bagt brød og rød krøl fra Korsmedergaar

Marrokko: Rødbedesalat med grønkål fra Korsmedergård

Italien: Honninggrillede frugter med citronyogurtdressing toppet med frisk basilikum

Partnerskabet

Restaurant: Green Neighbour
Landmand: Korsmedergaard
Grønt Fællesskab: ReUse

Det praktiske

- Da vi er sammen om Høstfesten, skal du selv medbringe tallerken og bestik. Der vil også være mulighed for at leje og købe bestik af Kirkens Korshær ved bordet på dagen via dette link:
https://billetto.dk/da/e/aarhus-hostfest-leje-af-t...
- Det er muligt at købe drikkelse på dagen
- Du kommer til at sidde ved det bord, du køber billet til, så husk at købe billetter til samme bord, hvis I gerne vil sidde flere sammen.
- Vi mødes fra kl. 17.00 og kl. 18.00 sætter vi os alle til bords. Kl. 21.30 siger vi tak for mad og på gensyn næste år.
- I tilfælde af regn har vi sørget for tag over hovedet.

Green Neighbour

Salg lukket


Juicemenu

Salg lukket