Aarhus Sustainability Festival

12 apr 2013 kl. 12:00 - 14 apr 2013 kl. 18:00

Godsbanen, Skovgaardsgade 3-5, 8000 Aarhus C


 Aarhus Sustainability Festival er en årlig kultur-, videns- og livsstilsfestival der fejrer bæredygtige initiativer. Du får mulighed for at lære mere om vor tids største udfordringer, mens du nyder lækre smagsprøver fra vores madmarked, en kop kaffe i vores lounge med live musik, gør secondhand-fund på vores byttemarked, ser et modeshow eller en udstilling, bliver inspireret af vores internationalt anerkendte foredragsholdere, ser en dokumentarfilm, eller deltager i en reparations- eller genbrugsworkshop. Der er 21 koncerter, 9 dokumentarfilm, over 20 talere og i alt mere end 50 aktiviteter/udstillinger/markeder.
Festivalen er for alle der vil være med til at løse fremtidens udfordringer på en sjov og hyggelig måde. Se det fulde program på sustainabilityfestival.dk invitér dine venner her: https://www.facebook.com/events/360244820732222/?fref=ts

Vær opmærksom på, at nogle arrangementer kræver tilmelding (Future my Love i Øst for Paradis, Det Positive ByggeriRethink SymposietYoga og Brunch søndag). Festivalen er gratis for børn under 12 år og for medlemmer af Aarhus Sustainability Network. Det koster 100kr at blive medlem, og du bliver medlem ved at skrive en mail til contact@aasn.dk. 

Partout

Salg lukket


Partout studerende

Salg lukket


Endagsbillet

Salg lukket


Endagsbillet, Studerende

Salg lukket