Agent Side Grinder (S) + Techne (NO/DK) + Solyara (DK)

26 nov 2016 kl. 21:00 - 27 nov 2016 kl. 03:00

Lygten Station, Lygten 2, 2400 København


TAMOTUA og Totentanz byder indenfor til en aften med New wave, post-punk, industrial og electro pop på Lygten Station.

Agent Side Grinder
Svenske Agent Side Grinder har siden 2005 etableret sig som et af Skandinaviens mest respekterede elektroniske livebands.

Ved at kombinere eksperimenterende teknikker, som typisk hører hjemme i musique concrete og industrial-genren, med fængende synth pop, har Stockholm-kvintetten skabt en kontemporær lyd, som trækker på inspiration fra både Kraftwerk, New Order og Cabaret Voltaire. Ved at blande disse stærke, velkendte elementer og føje egne ingredienser til, har Agent Side Grinder skabt en moderne new wave-lyd, hvilket også antydes i titlen på det seneste album, sidste års prisvindende 'Alkimia' (Alkymi).

Agent Side Grinder bliver på scenen gæstet af den samiske sanger Sanne de Neige, som medvirker på enkelte numre. Agent Side Grinder har tidligere givet en meget rost koncert på Stengade, og der har siden været stor interesse hos det alternative musikpublikum for at bringe bandet tilbage til København.

Agent Side Grinders website: http://www.agentsidegrinder.com
Agent Side Grinder på Facebook: http://fb.com/agentsidegrinder/

Techne
Samme aften spiller den nye dansk-norske synth duo Techne, bestående af Lisa Lø og Ina Noire. Gruppen har igennem 2016 gjort sig bemærket via en håndfuld demoer delt online, som viser et talent for minimalistisk produceret men kraftfuld og melodisk synth pop med stærke vokaler.

Techne på Bandcamp: https://technecph.bandcamp.com/
Techne på Facebook: http://fb.com/Technecph/

Solyara
Solyara er Laura Noszczyks nye soloact. Solyara byder på atmosfærisk, æterisk vokal og langstrakt drone, der tager publikum med på en kosmisk rejse igennem lys og mørke. Det musikalske univers kan minde om en minimalistisk og filmisk version af Dead Can Dance.

Laura Noszczyk er et velkendt navn på den Københavnske undergrundsscene, og har tidligere været del af Machinery of Joy og Yellowish.

Solyara på Bandcamp: http://solyara.bandcamp.com/
Solyara på Facebook: http://fb.com/solyaramusic/

Arrangementet præsenteres i samarbejde med Lygten Station.

Billet

Salg lukket