Akut skadesbehandling

16 jun 2015 kl. 18:00 - 20:00

Akademi for Krop og Sundhed, Vesterbrogade 26, 2. sal, 1620 København V


Få opdateret din viden om behandling af akutte sportsskader på 2 timer


Er du passioneret inden for sport, fitness, krop og sundhed, og vil du gerne vide mere? Vil du gerne dyrke den sport, du elsker og ikke blive holdt væk fra den i en længere periode pga. en skade? Vil du gerne være i stand til at hjælpe, hvis der fx er en af dine trænings- eller holdkammerater, der får en forstuvning eller andet?

Grundlæggende viden om akut skadesbehandling kan forhindre yderligere skader på muskler, led og knogler. Ikke kun for dig selv men også for dem du træner sammen med så gå ikke glip af dette kursus, hvor du lærer, hvordan du skal forholde dig.

Ved akutte skader som f.eks. forstuvninger og fibersprængninger har de første timer nemlig stor betydning for, hvordan skaden udvikler sig. Det er afgørende at smertelindre, reducere blødning og hævelse samt sørge for, at skaden ikke forværres.

På dette kursus vil du lære hvilke simple principper, du kan bruge på dig selv og andre for at sikre en kortere og mindre smertefuld skadesperiode med færre komplikationer og dermed hurtigere tilbagevending til den sport, du elsker.

Du vil bl.a. lære at tage bestik af skadens alvor og hvilken indsats, du skal ty til i forhold til forskellige skader. Du vil også lære, hvordan du identificerer inflammation og principper for genoptræning samt hvordan træningen kan genoptages.

Målgruppe
Kurset henvender sig til dig, der er sports- eller fitnessinteresseret

Akademi for Krop og Sundhed tilbyder uddannelser og kurser indenfor sundhed, krop, arbejdsmiljø og trivsel for såvel private som virksomheder. Fagligheden er i fokus, så vi altid kan tilbyde dig de mest tidssvarende og relevante uddannelser, og kvalitet er kernen af det, vi står for på Akademi for Krop og Sundhed.

Få mere at vide om os her.

Billet

Salg lukket