Log ind / Opret

An Gléacht & Unearthed - Jennifer Walshe / Karl Lemieux & BJ Nilsen

05 nov 2016 kl. 20:00 - 22:00

KoncertKirken Blågårds Plads amba, Blågårds Pl. 6A, 2200 København


Oplev multikunstneren Jennifer Walshes første korte spillefilm An Gléacht. Walshe går selv på scenen med Simon Toldam og Lotte Anker, som ledsager filmen med performance og lyd. Mød også filmkunstneren Karl Lemieux, Godspeed You! Black Emperors uofficielle 9. bandmedlem. Han skyder i 16mm, og denne aften præsenterer han sammen med den svenske lydkunstner BJ Nilsen deres visionære liveprojekter Unearthed og Yujiapu om verdens tilstand i Kina og Rusland, hvor filmdelen vises på fem parallelle fremvisere.

Jennifer Walshes første spillefilm An Gléacht er blevet til som en færdiggørelse af den ukendte irske kunstner Caoimhín Breatnachs skitser til et værk, der handler om evnen til at skifte bevidsthed gennem filmoptagelser af astronomiske objekter, naturlige fænomener og irsk folklore. Eller er det Jennifer Walshe’s nyeste arbejde med fiktive identiteter? Under filmen improviseres et live soundtrack, hvor Jennifer Walshe selv står på scenen sammen med pianist Simon Toldam og saxofonist Lotte Anker.

Montreal-baserede Karl Lemieux er Godspeed You! Black Emperors uofficielle 9. bandmedlem og har gennem alle årene stået for bandets ikoniske, visuelle side. Oplev en filmkunstner af format, der er stærkt inspireret af analog musik og arbejder med 16mm filmspoler, som mixes live for øjnene af publikum. Denne aften opfører han sammen med den svenske, organiske lydkunstner BJ Nilsen (Touch Music) to spritnye værker, som de har skudt on location i Kina og Rusland.

20.00 Jennifer Walshe An Gléacht
21.00 Karl Lemieux & BJ Nilsen Unearthed & Yujiapu

Billet 5.11.19

Salg lukket


Studerende 5.11.16

Salg lukket