Log ind / Opret

Årets surprise: Oplev Boy George i Kødbyen nytårsaften

31 dec 2013 kl. 23:00 - 01 jan 2014 kl. 06:00

KB3, Kødboderne 3, 1714 København V


Den engelske verdensstjerne, Boy George lægger vejen forbi København og indtager pulten med et DJ set på KB3 i Kødbyen om få dage, nemlig nytårsaftens nat.

Siden 80'erne har verden kunne følge Boy George’s karriere som forsanger i bandet “Culture Club” og “Jesus Love You” samt utallige projekter i de seneste årtier. Boy George er netop nu aktuel med seneste album ”This Is What I Do” som han er stolt af.

Udover at have solgt over 50 millioner albums og 100 millioner singler igennem tiden, har Boy George siden 90’erne også slået sit navn fast som DJ og har optrådt verden over på de største og mest prestigefulde klubber.

At Boy George har valgt, at tilbringe sin nytårsaften i København er hans kærlighed til byen og de festlige danskere. KB3 som tidligere har haft besøg af Drake, Miquel, Major Lazer, Mike Skinner og synthguruen, Vince Clarke i 2013, er stolte af, at kunne præsentere Boy George, som selv lover et af hans fedeste DJ dance sets til deres gæster, samt hans fans på årets sidste nat.

Garanti for et fyldt dansegulv, og fed stemning.

Vil du høre et Boy George's DJ set? - Download det gratis på iTunes. Vil du opleve Boy Georges DJ set LIVE, så køb billetten her: 150 kr. i forsalg. Dørsalg: 200 kr. Folk med billetter kommer dog ind uden om køen.

Hold øje med www.kb3.dk for opdateringer om aftenens event, info samt bordbestilling. Busser og S-tog lige til døren - Dybbølsbro st. Så er man ikke afhængig af en taxa.

PR billeder af Boy George må kun bruges I henhold til omtale af nytårsfesten 2014.Entré

Salg lukket