Log ind / Opret

Astro pop-up: Stjernejagt og stjernemyter

12 feb 2017 kl. 14:00 - 16:00

Absalon, Sønder Blvd. 73, 1720 København V


Kom og vær med til et kreativt astroværksted, når Brorfelde Observatorium og Absalon, inviterer børn og deres voksne med på en spændende rum ind i stjernenes fortælling.

Brorfelde Observatorium pakker astro-kufferten med remedier til fortællinger om himlens stjerner. Vi skal gå på jagt efter stjernebilleder rundt i Absalon, lave vores eget stjernekort og finde ud af, hvordan man bruger en stjernekikkert. Så tag med på en rejse, hvor myter, fortællinger og mysisk om himlens stjerner bliver præsenteret.

Alle som drømmer om at blive stjernekigger for en dag er velkomne (fra ca. 7 år). Det koster 30kr. pr. person.


Vi glæder os til at tage dig med ud i universet for en eftermiddag.

Absalon & Brorfelde


Facebook link:

https://www.facebook.com/events/772153192940496/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hvem er Brorfelde:

På toppen af de sjællandske alper og med udsigt over Lammefjorden troner Danmarks største observatorium, Brorfelde Observatorium. Brorfelde Observatorium er et opdagelsescenter med afsæt i astronomiens, geologiens og naturens forunderlige verden, hvor udforskningen af disse bliver til håndgribelige, meningsfulde og sjove oplevelser.

Oplev et helt særligt istidslandskab og smukke arkitekttegnede bygninger omgivet af skøn natur. Se på stjerner og planeter i fredet nattemørke. Gå på opdagelse i udstillingerne og kuplerne på toppen af bakken. Prøv en virtuel sandkasse, hvor du er gletsjeren. Lav stjernekort, stjernetåger eller raketter i Værkstedet. Og meget mere! Besøg Brorfelde Observatorium – og bliv klogere på alt mellem himmel og jord.

Brorfelde sætter nysgerrigheden i centrum og i vinterferien kan du blandt andet opleve:

’I blodmånens skær’ - https://www.facebook.com/events/1857922961086597/ og

Blik for himlen – vinterferie på Brorfelde - https://www.facebook.com/events/1728070480840129/

Læs mere om Brorfelde her:

http://brorfelde.dk/om-os/om-observatoriet/

Billet

Salg lukket