Blid Yoga mod Stress (ekstrapladser, efteråret 2018)

02 sep 2018 kl. 19:45 - 21:00

Tempovej 12, 1 sal, indgang ved gavlen, modsat 'prins & prinsesseskabet', Ballerup 2750


Blid Terapeutisk Yoga mod Stress (ekstrapladser, 8 søndage)..uge 35 til & med 42

I yoga mod stress anvender vi fysiske stillinger, åndedræts opmærksomhed og meditative øvelser. Lis' yoga instrueres nænsomt. Der spilles rolig musik i baggrunden og vi afrunder altid med lang guidet afspænding.

Fysisk lærer du yoga-stillinger som øger din kropskontakt og din bevidsthed om hvilke bevægelser din krop holder af.

Vi gennemfører yoga på måder som retter opmærksomheden indad og som opøver tillid til dine egne fornemmelser. Du trænes i at holde pause og at trække vejret helt ned i maven.

Yoga-øvelserne bliver over tid så velkendte at du kan gennemføre dem hjemme hvis du får lyst. Stemningen af ro, fokus og centrering går med dig langt ud over selve undervisningen.

Yoga med fokus på lindring og forebyggelse af stress er tiltænkt at være dit hellested. En tid & et rum som er dit; hvor her er plads til at du er dig. Yoga hos Lis inviterer til egenomsorg og selvrespekt -kontakt til din mavefornemmelse. Og den indre omsorg og selvrespekt kan du gennem yoga lære at lytte til, til hver en tid gennem ugen, når du behøver den.

Vær sød ved dig selv..kom til PippiYoga..hvor ægte heltinder (& helte) holder pauser.

p.s. Medbring eget underlag og tæppe, (& evt yogaklodser, bælte..plus alt andet du finder dejligt at have med når du praktiserer yoga)

Når du deltager på dette forløb får du adgang til Lis' onlinelydfiler med indtaling af små yogaprogrammer. Link til lydfiler fremsendes i særlig velkomstmail et par dage inden din opstart.   

din tilmelding er bindende & du deltager på eget ansvar

'Om søndagen til blid yoga mod stress, finder jeg en lille vej tilbage til og hjem i mig selv. Jeg kan tilmed trække vejret igen og komme hjem i min krop og give min hjerne en pause/frirum. Tak Pippi-yoga, du giver noget helt særligt, med din viden, dit stemmeleje og din evne til, at skabe rum, plads og mulighed for heling og genopbyggelse. Det giver håb! Af hjertet tak!' (Deltager 2017)

2 personer søndagsYoga uge 35 til & med 42 (300kr rabat)..din tilmelding er bindende

Salg lukket


1 person..søndagsYoga uge 35 til & med 42..din tilmelding er bindende

Salg lukket