Bliv klogere på det biodynamiske

27 apr 2015 kl. 17:30 - 19:00

Suhrs Højskole, Pustervig 8, 3. sal, 1126 København


Suhrs Højskole, Slow Food og Københavns Fødevarefællesskab inviterer indenfor til fyraftensmøde:

Mandag d. 27. april får vi besøg af den fremragende formidler Klaus Loehr-Petersen som vil gøre os klogere på det biodynamiske.

Kom forbi til foredrag og dialog om forskelle og ligheder mellem økologisk og biodynamisk dyrkning, samt et glas lækker biodynamisk vin.

---

Biodynamiske fødevarer er økologiske – men de er mere end det. Hvad er dette "mere", og gør det nogen forskel for mig som forbruger? Og hvad med jordens frugtbarhed, planternes sundhed og miljøet i det hele taget? Er der videnskabeligt bevis for at det virker? Eller er det ikke mest hokus-pokus og noget med månen og kohorn? Hvad er grunden til, at flere økologer nu lægger om til biodynamisk dyrkning og at mad- og vinfolk i stigende grad vælger biodynamiske varer?

Det er nogle af de spørgsmål, vi vil komme ind på – plus dem, deltagerne bringer ind i samtalen. Biodynamisk dyrkning er den første 'moderne' økologiske metode og stadig den mest avancerede, både filosofisk og praktisk, så emnet er stort og spændende.

Der er et glas biodynamisk vin inkluderet i prisen.

Klaus Loehr-Petersen. Projektleder og informationsansvarlig i Biodynamisk Forening, Økologiens Hus, 8230 Åbyhøj. Uddannet materialist, har arbejdet mange år med jordbrug, ernæring og kostvejledning. Bestyrelsesmedlem i Biodynamisk Forskningsforening og Merkur Andelskasse.

Normal Billet

Salg lukket


Medlemspris for medlemmer af Slowfood, KBHFF, eller Suhrs Elevforening

Salg lukket


Studerende (fremvisning af gyldiigt studiekort ved indgang)

Salg lukket