BLOX i byen. Gåtur i et nyt område i København.

DAC WELCOME (BLOX), Bryghuspladsen 10, 1473 København K


BLOX er den nye bygning på havnefronten i København. Måske også den mest omtalte i mange år. Anmeldere har kaldt den alt fra misfoster til bastarden på Bryghusgrunden. Men hvad er BLOX for et sted – og hvordan skaber byggeriet liv på et sted, vi i mange år har vendt ryggen?Tag med DAC på guidet tur, få hele historien og skab dig din egen mening. 

BLOX er tegnet af Rem Koolhaas’ verdenskendte tegnestue OMA og er tænkt til at være meget mere end en bygning. Det er et byudviklingsprojekt, et nyt sted i byen, en nabo til 800 års Danmarkshistorie og et vartegn ved havnen. 

Og særligt området omkring byggeriet er interessant. I mange år en parkeringsplads, vi ikke ænsede, selvom placeringen kun er et stenkast fra store destinationer som Rådhuspladsen, Christiansborg, Den Sorte Diamant og Dansk Jødisk Museum tegnet af stjernearkitekten Daniel Liebeskind. Med åbningen af BLOX har vi fået en ny plads, Bryghuspladsen, der ligger mellem BLOX og 1700-talsbygningen, Fæstningens Materialgård. Pladsen er med til at skabe liv på et sted i midten af København, vi i mange år har vendt ryggen. Indtil nu. 

Tag med os ud og få hele historien om BLOX i byen.

Gratis gløgg i december 
I december byder vi på en gratis kop gløgg fra DAC Café, så du har noget at varme dig med på turen! Du kan enten tage den med på turen eller nyde den i cafeen bagefter. Gælder fra d. 1.-23.december.


Det praktiske:

  • Turen varer 1,5 time
  • Turen giver adgang til DACs aktuelle udstillinger og DAC Café på dagen

Skal du afsted med en gruppe? 

Turen kan også bookes som privatgruppetur, hvor du kan komme afsted på turen med din egen guide. Book her

Billedekreditering: Rasmus Hjortshøj

Billet til gåturen BLOX i byen. Gåtur i et nyt område i København

DKK 130,00 + DKK 6,00 gebyr