Log ind / Opret

Bondens Aftensmad

02 mar 2013 kl. 18:30 - 23:30

Bageriet i Ryesgade, Ryesgade 30, baggården, 2200 København N


Vi glæder os til at byde jer på en dejlig aften med aftensmad og med menneskene fra Bondens Marked. Kokkene er denne gang Simon Vestford (www.stedsans.nu) Jeppe Gronemann Christensen. Vi starter med en æblemost lavet på økologiske Osiris-æbler og Conference-pærer. Varm Consommé Denne bliver lavet af danske og økologiske svampe og ben fra økologisk kalv. Helstegt skinke med årstidens danske rodfrugter. Skinken kommer fra Kærsgård i Haslev, hvor Jette & Lars forkæler deres grise hele livet igennem. Grisene er en blanding af tamsvin og duroc. Skinken bliver sprængt og derefter langtids stegt i sennep fra Johns Pølser og økologisk muskovado sukker. Grøntsagerne kommer denne gang fra Svanholm Gods i Skibby. Franske vafler med vanilie Vaflerne er lavet af økologisk hjemmerullet butterdej, vaniliecreme og mørk Scharffen Berger chokolade. Til maden serverer vi fransk Rhóne rødvin og Frederiksdal Kirsebærvin. Mellem retterne vil producenterne og kokkene fortælle om deres arbejde med råvarerne.

3 retter inkl. vin til maden

Salg lukket


3 retter uden vin

Salg lukket