Log ind / Opret

Champagnemiddag 20 oktober kl. 18.30

20 okt 2015 kl. 18:30 - 21:30

Vesterbro Vinstue, Istedgade 128, 1650 København V


Velkomstchampagne:
Sadi Malot Millésime 2008

Krabbesalat i tomatlæder med brændt malt og fennikel.
hertil: Royal Coteau Tradition

Rodsuppe af knoldselleri med fermenteret hvidløg, purløgsolie og løgringe. Hertil: Alain Vesselle Tradition

Dåhjort med hokaidopure, brændt pastinak, skovsvampe & miniurter.
Hertil: Alain Vesselle Millésime 2005

Vildsvin braisseret i æblemost og øl, med kålrabimos.
Hertil: Charlier et Fils Bacchus 2005

Hindbær/blåbær semifreddo med marengs, flødeskum og citronsmør.
Hertil: Vazart-Coquart Fois Gras Demi-sec

Der bliver selvfølgelig fortalt lidt om maden og de enkelte champagner, men primært bliver det en aften hvor man kan fordybe sig i maden og champagne og opleve hvordan de komplimenterer hinanden.

Er du forhindret denne dato, så fortvivl ikke. Vi holder nemlig champagnemiddage den 3. tirsdag i måneden året rundt.
Du kan allerede nu bestille bord i november og december HER.
https://billetto.dk/da/search?text=champagnemiddag

Champagnemiddag

Salg lukket