Comedy på Bryggen: Torben Chris, Jesper Juhl og Mark Le Fevre

28 mar 2018 kl. 20:00 - 22:00

Kulturhuset Islands Brygge, Islands Brygge 18, 2300 København


Comedyklubben og Islands Brygge Kulturhus præsenterer:

Torben Chris, Jesper Juhl og Mark Le Fevre
Vært: Valdemar Pustelnik

Showet starter kl 20. Dørene åbner kl 19.

Torben Chris
Speed-snakker og danmarksmester i jydebrok. Det er bare nogle af de titler man kan klistre på Torben Chris. Samtidig er han også en af landets sjoveste komikere og netop hjemvendt fra turne med masser af skarpe jokes i rygsækken.

Jesper Juhl
Udover at være kendt for velskrevne og elegante punchlines på stand-up-scenen, er Jesper Juhl i de seneste år blev kendt som satirevært og skuespiller i bl.a. tv-serien Kristian.
Det var da også mere end velfortjent, at Jesper i 2009 fik prisen som årets talent ved Zulu Comedy Galla, og at han i 2013 vandt TV-prisen for sit helt eget satire-show ”Absurdistan”. Afløseren for den succes var fra efteråret 2014 “Hykleriget”, hvor han – igen sammen med Kristoffer Eriksen – kaster et kritisk og satirisk blik på de organisationer og personer i Danmark, der har opnået magt, indflydelse og status, men ikke forvalter deres position som samfundet og danskerne kunne forvente.
I sin rolle som stand-upper har Jesper Juhl bl.a. flere år i træk brilleret i tv-succesen Comedy Aid.

Mark Le Fevre
Mark Le Fevre er en komiker, der er energisk, utroligt charmerende og så har han en evne til at leve sig ind i sine jokes som kun få komikere kan. Mark elsker også at indrage sit publikum, så de bliver en del af showet.

De sidste par har Mark især fået stor succes med sine facebook-videoer med bl.a. "Jyde Man".

Udover at turnere som Stand-up komiker har man kunne opleve Mark le Fêvre I radiosuccessen “Vågn Op" på The Voice, som spilekspert i Go’morn Danmark på tv2 og somtv-vært på musikprogrammet Voodoo på 7’eren.

Vært på aftenen: Valdemar Pustelnik

*(Der kan forekomme ændringer af lineuppet ved sygdom eller andre udforudsete begivenheder. Vi bestræber os altid på at finde en passende afløser, og sker ændringer med mere end 24 timer til showstart, udsendes en mail til alle med billet, der giver mulighed for refundering af billetprisen - ikke billetgebyret.)

Billet

Salg lukket


Studie Billet

Salg lukket