Copenhagen Guitar Show 2017 - BILLETTER KAN KØBES I DØREN

01 okt 2017 kl. 10:00 - 17:00

Østerbrohuset, Århusgade 103, 2100 København


BILLETTER KAN KØBES I DØREN!

BILLETTER KAN KØBES I DØREN!

BILLETTER KAN KØBES I DØREN!

BILLETTER KAN KØBES I DØREN!

Clinic medBumblefoot, Fender Talkshow med nogle af DKs cooleste musikere, auktion og meget mere...


Lørdag den 30. september og søndag den 1. oktober finder Copenhagen Guitar Show sted for 13. gang. Copenhagen Guitar Show, der er Nordeuropas største musikudstyrsmesse, er et sandt mekka for guitar-elskere og bassister. Her kan man tjekke både vintage og nyt udstyr på de mange udstillerstande. Udstillere fra nær og fjern flere præsenterer nemlig hver deres messestande med alverdens fede guitarer, basser, gear og lydsystemer og inviterer publikum til at komme og snuse, prøve og måske gøre et godt køb.

Billetpris (begge dage) kr. 149,00
Studerende halv pris kr. 74.50 (ved fremvisning af studiekort i døren).
Fri entré for unge under 18 år.

Bumblefoot giver 2 clinics på årets Guitar Show

Det første offentliggjorte clinicnavn er ingen ringere end den amerikanske guitarvirtuos, Ron “Bumblefoot” Thal, der vil give clinic både lørdag og søndag. Ud over at have en imponerende solokarriere, er Bumblefoot mest kendt for sin rolle som guitarist i et af musikhistoriens mest markante rockbands, Guns N' Roses, som han spillede med fra 2006 til 2014. Siden 2011 har han desuden spillet med det amerikanske album- og turnéakutelle hardrock-band Art of Anarchy.

Det er ikke første gang, at Copenhagen Guitar Show har fornøjelsen af, at præsentere det populære 47-årige amerikanske guitar-ikon med den karakteristiske fletning i skægget. I 2013 gav Bumblefoot en underholdende og lærerig personlig clinic på messen allerførste gang den blev afholdt i København. Videoen fra den berømmede clinic har i skrivende stund over 827.000 visninger på Youtube.

Fender Talkshow

Fender har haft stor succes i Sverige med deres musikalske talkshows. Nu kommer konceptet til Danmark for første gang. Under Copenhagen Guitar Show 2017 vil man kunne opleve fem af Danmarks mest coole yngre musikere i et personligt og musikalsk talkshow. Søndag den 1. oktober kl. 13. vil blive en stund med personlige fortællinger, anekdoter og tanker om guitar, musik og gear nørderi. Publikum vil få masser af tips og tricks og der vil være mulighed for at stille spørgsmål til de fem musikere. Vært er Knud Damgaard fra Fender.

Guitaristerne Anders Bo Jespersen, Simon Luth, Anders Birk, Kasper Falkenberg og bassist Jesper Kvist er de fem modige musikere, der har det tilfælles, at de har spillet, indspillet og turneret med et utal af artister fra både ind- og udland. Fra hip hop, over pop og til heavy metal. Derudover er fællesnævneren, at de alle repræsenterer Fender Danmark, deraf talkshowets titel.

Billet (begge dage)

Salg lukket


Studenterbillet (begge dage)

Salg lukket