D/troit + support: Charlie Waller (ENG) // cphjazz 2018

11 jul 2018 kl. 19:00 - 21:00

Karens Minde Kulturhus, Wagnersvej 19, 2450 København SV


Pavillonen skal bestå sin ultimative test som DANSE-pavillon, når Danmarks mest suveræne soul-band tænder op for en ufiltreret, rå funk-fest af den sjældne slags. I hvert fald på disse breddegrader.

D/troit opstod i 2013 hvor Toke, Klaus, Stefan, Mads og Jackie besluttede at de, trods deres noget blege kulør, vel nok kunne lave et soulband. De fem drenge havde været venner i en del år - Ja, nogle endda siden de i teenageårene spillede punkrock og hang ud i Ungdomshuset på Jagtvej. Røverhistorierne var fortalt mere end én gang - så hvorfor ikke forfølge den store drengedrøm sammen, og lave det hæsblæsende soul band?

Efter et par års hårdt slid i øvelokalet og i studiet på Vesterbro, en tur til Austin, Texas, for at optage kor med et par utæmmelige sydstatstøser, var bandet D/troit endelig en realitet.

Mange Koncerter er blevet spillet, parforhold forlist og vinylskiver slidt tynde før drengene fra D/troit kunne debutere med ep’en Do The Right Thing i 2015. Lyden af de blege, danske soul-drenge har efterfølgende også nået udlandet, hvor den har ramt både radioshows og blogs.

D/troit er en eksplosiv blanding af soul, funk og kærlighed, som i særdeleshed har manglet i Danmark. Og ja, hornsektionen er selvfølgelig med på scenen…

Support: Charlie Waller

Charlie Waller er en engelsk sanger, som bor i København. Tidligere medlem af Vincent Vincent & The Villains og The Rumble Strips. Han har også skrevet for Mark Ronson og sunget i hans liveband. Nu bor han på en husbåd i Sydhavnen med sin 4-årige datter. I aften kommer han forbi og varmer op til D/troit med sin guitar og en håndfuld stærke sange.


Dørene åbnes kl. 18.00 // Koncert kl. 19.00

Koncerten er udsolgt

Koncerten er en del af Copenhagen Jazz Festival 2018


Alle koncerter under Jazz Festivalen på Karens Minde finder sted i Sct. Hans Hospitals 120 år gamle dansepavillon, der i dag står i Sydhavnen som en del af Karens Minde Kulturhus. En unik venue fyldt med atmosfære og glemte historier i træværket…

Standard

Salg lukket


Medlem

Salg lukket