Design Fremtidens Forretning

11 okt 2016 kl. 12:30 - 18:00

Comwell Hotel Aarhus, Værkmestergade 2, 8000 Aarhus


Plus-programmet og Business by Design sætter fokus på designs evne til at styrke virksomheders innovationskraft i en travl hverdag.

Konferencen Design Fremtidens Forretning er for virksomheder, som ønsker at være blandt de mest nytænkende og konkurrencedygtige i verden. Design og designmetoder er afgørende for at booste virksomheders innovationskraft, både i udvikling af en fremtidssikret strategi som i design af produkter og services. Og netop dét sætter vi fokus på den 11. oktober på Comwell i Aarhus.

Konferencen byder på oplæg fra fremtrædende profiler fra dansk erhvervsliv samt cases, der viser konkret hvordan designmetoder kan skabe hurtigere og mere profitabel innovation, forretningsudvikling og vækst i dansk erhvervsliv. Ikke mindst vil vi dele ud af den læring og de designmetoder, der kommer ud af Plus-programmet.

Vi glæder os til at præsentere det spændende program på den anden side af sommeren.

Bemærk: Arrangementet er målrettet virksomheder. Der er et begrænset antal pladser til rådighed. I tilfælde af at eventet bliver overtegnet, vil DDC forbeholde sig retten til at prioritere virksomhedsledere og beslutningstagere. Du får selvfølgelig besked i god tid, hvis du alligevel ikke kan få plads.

OM PLUS
Plus er et program for markedsmodning af virksomheder og designere, som sammen udvikler nye, effektive metoder og værktøjer til at accelerere innovation. Plus drives af Dansk Design Center, Dansk Industri, DTU og Design Denmark.

OM BUSINESS BY DESIGN
Business by Design er et midtjysk vækstinitiativ, som arbejder for at styrke samarbejdet mellem virksomheder og designkompetencer. Design denmark er værtsorganisation for Region Midtjyllands klyngeinitiativ der er en del af More Creative, der er støttet af Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017.

Tilmelding

Salg lukket


Venteliste

Salg lukket