Det kræver en god fantasi at forestille sig, at man er god nok ved Britta Kristensen

20 nov 2018 kl. 19:00 - 21:30

Borgerhuset Stationen, Ll. Sankt Hans Gade 7, 8800 Viborg


Meningen med livet er, at være glad for at være den du er. Glad for det du har, og glad for det du kan. Stort set alle vores problemer kommer ud af en mindreværdsfølelse. Vi ER allesammen lige meget værd, og det er et faktum, at glæden ved at være os skal komme indefra. Vi kan ikke leve på, at andre kan se, at vi er gode nok.

Britta Kristensen kommer med et foredrag om at se på sig selv og verden med ligeværdsbrillerne på, i stedet for ud fra mere- og mindreværdsfølelser. Igennem de seneste femten år har Britta Kristensen holdt foredrag og undervist i vigtigheden af at få kontakt med ligeværdet inde i os selv. Vi kan sagtens mærke ligeværdet i os, når vi har det godt, og ikke er bange for andre eller deres meninger. Det er, når vi går ind i mindreværdsfølelserne, at mulighederne for at nå hinanden ser sorte ud. Så begynder vi at forsvare os og sætte hårdt mod hårdt i stedet for at gå fordomsfrit til problemerne. At føle ligeværd med andre er også nøglen til at mærke meningen med livet. Det er os selv, der skal finde glæden og ligeværdet, ingen kan gøre det for os. De færreste kan gøre det helt alene, men vi kan hjælpe hinanden med åbenhed, og ved at stå ved, hvad vi føler.

Læs mere om Brittas arbejde på www.brittakristensen.dk

Foredraget foregår i Salen på 1. sal. Billetter også købes ved indgangen, kontant eller med MobilePay. Du behøver ikke printe billetten - vi udskriver en liste hvor navnene fremgår. Medlemmer af foreningen får bl.a. rabat på billetter. Læs om medlemskab her: http://cpuviborg.dk/medlem

Medlem af CPU Viborg

DKK 90,00


Ikke medlem

DKK 125,00