Elsk dig selv! - Workshop med Jakob Olrik

14 apr 2016 kl. 19:00 - 22:00

Hjemme hos Jakob Olrik, Overgaden Neden Vandet 45, 5. th, 1414 København K


Workshop for dig, der ønsker mere seksuel selvtillid og et stærkt selvværd.

Kærlighed kommer indefra. Det vigtigste i livet er at elske sig selv, ellers risikerer du ikke at kunne modtage andres kærlighed.

Aldrig før har vi haft så meget kropsdyrkelse og så lidt kropsnydelse. Vi vil være unge, smukke og nå helt uopnåelige idealer, når det kommer til både ansigt, krop og sågar også når det handler om intime steder. Men gør det, at vi elsker os selv mere?

Workshoppen giver en grundlæggende forståelse af vores tiltrækningseffekter; hvad virker, hvad signalerer vi og hvorfor søger vi i voksende grad vores selvforståelse i ydre værdier, når vi alle ved, at skønhed kommer indefra?

Det er en indsigtsfuldt workshop, der giver værktøjer til at styrke troen på, at vores vigtigste virkemiddel over for andre er vores selvopfattelse. For hvordan kan vi elske andre, hvis vi ikke engang elsker os selv?

Workshoppen vil styrke dig i:
- at tro på dig selv.
- at udfordre dit eget erotiske væsen.
- at forbedre din selvtillid, dit selvværd og din seksualitet.
- at stå ved dig selv.

Denne workshop er under skarp ledelse af sexolog, debattør og forfatter, Jakob Olrik, som har mere end 15 års erfaring indenfor sexologi. Jakob Olrik vil dele ud af sine erfaringer og give dig håndgribelige metoder og tips, som du kan bruge til at styrke dit selvværd og elske dig selv.

Workshoppen er for kvinder i alle aldre, der ønsker at elske sit indre.

Tag din veninde/mor/kollega under armen torsdag den 14. april kl. 19-22, og kom til en underholdende og lærerig workshop, der for altid vil ændre dit liv.

Praktisk info:
Workshoppen finder sted torsdag den 14. april kl. 19-22 på Overgaden Neden Vandet 45, 5. th. på Christianshavn. Dørene åbner 18:30, og workshoppen starter kl. 19:00.

1 billet

Salg lukket


2 billetter

Salg lukket