Erhvervstræf '18 - Årets vigtigste arrangement!

23 jan 2018 kl. 17:00 - 21:00

Snurretoppen, Algade 32, 4660 Store Heddinge


Sæt kryds i kalenderen 23. januar, så du ikke går glip af årets vigtigste arrangement: Erhvervstræf '18. I år er det særligt vigtigt, at du deltager, for Stevns Kommune skal udarbejde en ny erhvervspolitik, og du har mulighed for at give dine inputs til kommunens fremtidige indsatser på erhvervstræffet. Erhvervstræf '18 byder samtidig på to spændende indlæg fra Sorøs borgmester, Gert Jørgensen og finansmand, inspirator og foredragsholder, Jørgen Leschly Thorsted.

Hvordan står det til med erhvervsudviklingen i Stevns Kommune, og i hvilken retning skal vi hen? Det kan du blive klogere på og selv bidrage til, når Stevns Erhvervsråd og Stevns Kommune inviterer til Erhvervstræf '18.
En ny kommunalbestyrelse er valgt, og i foråret venter en vigtig opgave, når de skal udforme og vedtage Stevns Kommunes Erhvervspolitik fra 2018-2021. Hvilke indsatser synes du, kommunen skal fokusere på i de kommende år? Bidrag til debatten på Erhvervstræf '18, hvor kommunen samler inputs fra erhvervslivet.

Program
17:00 Velkomst
17:15 Erhvervsoplæg v/erhvervschef Thomas Christensen, borgmester Anette Mortensen og formand for Arbejdsmarked, Erhverv og Turisme Mikkel Lundemann Rasmussen
17:30 Oplæg v/borgmester Gert Jørgensen, Sorø Kommune
18:00 Workshop - sæt dit præg på Stevns Kommunes erhvervspolitik 2018-21
18:45 Mad
19:45 Oplæg v/inspirator Jørgen Leschly Thorsted
21:00 Afslutning

2 spændende oplæg!


Hvad gør Sorø rigtigt?
Sorø Kommune har Danmarks 6. bedste erhvervsklima ifølge DI, men for bare tre år siden lå kommunen i bund som nr. 76 ud af alle landets kommuner. Gennem en målrettet indsats er det lykkedes Sorø Kommune at skabe en stærk og åben dialog med erhvervslivet og styrke et erhvervsvenligt "mindset" i forvaltningen. Hvad gør Sorø rigtigt? Og kan vi bruge Sorøs erfaringer på Stevns? Det gør Sorøs borgmester Gert Jørgensen os klogere på i et spændende indlæg.

Mennesket som fundament for vækst!
En virksomhed er aldrig sundere end de mennesker, der arbejder i den. Specielt små og mellemstore virksomheder er sårbare ved længerevarende sygdom og stress, men i virkeligheden er væksten truet lige så meget af manglende motivation og på grund af ”forkert” omgang med vores grundlæggende biologi. Det mener finansmand, inspirator og foredragsholder Jørgen Leschly Thorsted, der gennem en times tid præsenterer os for indsigter fra biologien og hjerneforskningens verden. Vi garanterer, at det ikke bliver kedeligt!

Tid og sted

Tirsdag d. 23. januar kl. 17-21.
Snurretoppen, Algade 32, 4660 Store Heddinge

Tilmelding

Tilmelding er gratis og sker her på Billetto
eller ved at kontakte kommunikationskonsulent Signe Kjærbølling via signe@stevnserhvervsraad.dk eller tlf. 40148916.

Gratis billet

Salg lukket