Fællesspisning i Spisesalen / Danmark Spiser Sammen 2018

06 nov 2018 kl. 18:00 - 19:30

Kongensgade 66, 5000 Odense, Danmark, Kongensgade 66, 5000 Odense


Langbordsmiddag i Spisesalen i Byens Højskole / Danmark Spiser Sammen

Vi dækker op i spisesalen til langbordsmiddag i godt selskab.
Her byder vi på et godt måltid mad lavet af frivillige - og naturligvis med høj grad af økologiske, sæsonbestemte og lokale råvarer. Hvis du er vegetar eller veganer, er der også tænkt på det (du bestiller den billet, der passer til dine madønsker).

I anledning af ’Danmark Spiser Sammen’ i uge 45 åbner Byens Højskole dørene for alle, såvel medlemmer som gæster, til vores fællesspisning tirsdag den 6. november kl. 18.00.
 
Vi skruer ned for prisen for at hylde den gode sag, og vi håber, at mange medlemmer vil komme og meget gerne tage en ven eller to med, som I har lyst til at spise sammen med og vise Byens Højskole frem til.
 
Billetterne koster denne aften kun 50 kr. for voksne og 25 kr. for børn, og vi skruer helt op for charmen, idet vi både serverer hovedret og dessert.
 
Menuen er (naturligvis økologisk):

Vegetarlasagne med årstidens fyldige salater,
dressing, humus og godt brød.

Og til dessert: 
Gammeldags Æblekage med fynske æbler 

...

Vi vil gerne undgå madspild og også være sikker på, at der er mad nok til alle. Derfor er det vigtigt, at du bestiller din madbillet forud for arrangementet.

Der er mulighed for at købe drikkevarer.

Når vi er færdige med at spise, rydder vi af bordene i fællesskab - og gør klar til sangaften, hvor du er meget velkommen til at deltage (det håber vi, at du har lyst til). Sangaften starter kl. 19.30 og slutter en times tid senere.

Der er plads til 80 gæster til langbordsmiddagen. Klokken ringer præcis kl. 18, hvor vi præsenterer maden og siger værs'go!

Langbordsmiddag / fællesspisning og Sangaften er normalt kun et tilbud til medlemmer af Byens Højskole, men i forbindelse med Danmark Spiser Sammen 2018 åbner vi op for at alle kan deltage i fællesspisning. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor til en herlig aften i godt selskab.

Spisebillet, voksen

Salg lukket


Spisebillet, barn 3-12 år

Salg lukket


Spisebillet, voksen, vegetar

Salg lukket