FINDERSKEEPERS AALBORG

11 jun 2016 kl. 10:45 - 12 jun 2016 kl. 17:00

Nordkraft, Kjellerups Torv 1, 9000 Aalborg


FINDERSKEEPERS slår for første gang nogensinde dørene op i Aalborg, og vi glæder os helt vildt til at præsentere jer for en masse dygtige upcoming designere!

FINDERSKEEPERS DESIGNMARKED //

FINDERSKEEPERS er et indendørsmarked, hvor innovative, upcoming designere har mulighed for at sælge og vise deres nyeste kreationer og designs frem. Til FINDERSKEEPERS kan vi tilbyde alt fra print, illustrationer, keramik, møbler, lamper, smykker, tøj, accessories, kunst, interiør og meget, meget mere.

KØB BILLET NU OG FÅ ALLE FORDELENE //

UNDGÅ KØ // Med en billetto-billet kommer du meget hurtigere igennem køen og er altid sikret indgang! – vi oplever ofte køer på over hundrede meter, så vi anbefaler dig klart at købe en billet i forsalg. Med en billetto-billet får du adgang til Nordkraft 15 minutter før alle andre. Du behøver ikke engang printe din billet ud – vi scanner den direkte fra din telefon og sikrer på den måde, at køen bevæger sig hurtigt.

GRATIS MAGASINER // De første 1000 gæster med Billetto-billet, får hver et magasin fra både Costume, Bo Bedre og Liv.

HUSK KONTANTER //
Det er som udgangspunkt ikke muligt at betale med dankort hos vores standholdere. Vi har dog opfordret dem til at benytte MobilePay, så et godt tip er at downloade denne app til din smartphone. Vi kan dog desværre ikke garantere, at standholderne godtager denne form for betaling – så husk også kontanter.

Vi glæder os til at se dig!

- FINDERSKEEPERS-teamet

NB: Dagsbilletter kan bruges enten lørdag eller søndag.


Dagsbillet

Salg lukket


Weekendbillet

Salg lukket


Dagsbillet Earlybird

Salg lukket


Weekendbillet Earlybird

Salg lukket