Log ind / Opret

FINDERSKEEPERS ODENSE

30 apr 2016 kl. 10:45 - 01 maj 2016 kl. 17:00

DOK5000, Havnegade 20, 5000 Odense C


FINDERSKEEPERS er tilbage i Odense, og vi glæder os helt vildt til at fylde DOK5000 med masser af lækkert design!


DATO // 30. APRIL - 1. MAJ

TID // 10.45 - 17 LØRDAG & SØNDAG

STED // DOK5000, HAVNEGADE 20, 5000 ODENSE


FINDERSKEEPERS DESIGNMARKED //

FINDERSKEEPERS er et indendørsmarked i Odense, hvor over 100 innovative, upcoming designere har mulighed for at sælge og vise deres nyeste kreatiover og design frem. Vi søger altid for at præsentere nye forskellige designere og kunstnere, så der altid er noget nyt for vores kunder og noget for enhver smag og garanterer derfor, at du ikke går tomhændet hjem. Til FINDERSKEEPERS kan vi tilbyde alt fra print, illustrationer, keramik, møbler, lamper, smykker, tøj, accesorries, kunst, interiør og meget, meget mere.

BILLETTO //

Her er et lille udpluk af de 100 designere, der kommer : KLIK HER

BILLETTO //

Der er virkelig mange fordele ved at købe billet i forsalg.

1. Du kommer ind 15 min før alle andre.

2. De første 1000, der har købt billetto-billet får et gratis magasin fra Bo Bedre, Costume & Liv

3. Vi scanner din billet direkte fra skærmen af din telefon, allerede i køen når du står og venter.

Med en billetto-billet kommer du meget hurtigere igennem køen og er altid sikret indgang! – vi oplever ofte køer på over hundrede meter, så vi anbefaler dig klart at købe en billet i forsalg. Med en billeto-billet får du adgang til DOK5000 15 minutter før alle andre. Du behøver ikke engang printe din billet ud – vi scanner den direkte fra din telefon og sikrer på den måde, at køen bevæger sig hurtigt.

Dagsbilletter kan bruges enten lørdag eller søndag.

FINDERS EATERS //

Vi vil igen have madmarked, FINDERS EATERS. Dog ville dette være udenfor - vi håber derfor på sol og varme, så I alle kan sidde udenfor og nyde det lækre mad i forårs varmen.

FINDERS MAKERS //

Som noget nyt på FINDERSKEEPERS inviterer vi denne gang med helt ind i designernes værksteder. I området FINDERS MAKERS viser forskellige designere og kunstnere hvordan, de skaber deres smukke produkter og værker, og du kan få et unikt indblik i hvor meget kærlighed og hårdt arbejde, der ligger bag de designs, du finder på FINDERSKEEPERS.


HUSK KONTANTER //
Det er som udgangspunkt ikke muligt at betale med dankort hos vores standholdere. Vi har dog opfordret dem til at benytte MobilePay, så et godt tip er at downloade denne app til din smartphone. Vi kan dog desværre ikke garantere, at standholderne godtager denne form for betaling – så husk også kontanter.

Vi glæder os til at se dig!

- FINDERSKEEPERS-teamet
Dagsbillet

Salg lukket


Weekendbillet

Salg lukket


Dagsbillet Earlybird

Salg lukket


Weekendbillet Earlybird

Salg lukket