FLYD – Festival for Lyddramatik

26 nov 2016 kl. 16:00 - 27 nov 2016 kl. 01:00

LiteraturHaus, Møllegade 7, 2200 København


Igen i år byder FLYD festival på gode lydfiktionshistorier, der får ørerne til at blafre og den indre billedskærm til at knitre.

Vi byder på en lydmættet og festlig dag, hvor du under temaet Fremmede Stemmer kan høre dramatiske og lyriske reflektioner over migration og fremmedfrygt skrevet og produceret af internationale navne fra Danmark, Tyskland og Sverige. Og så får du også et spændende indhør i hvad der sker i det sprudlende danske vækstlag, når vi præsenterer årets vindere i FLYDs tre konkurrencer.

Dagens program:

16:00 (Gratis) LYDBILLEDER MED HORISONT
Lyddesigner Helga Prip, som i mange år har skabt prisbelønnet radiodramatik for DR fortæller om at skabe scenografi og dramaturgi i lyd i en samtale med radiojournalist Susanna Sommer.

17:00 (Gratis) DRAMATISK TONEKLANG
Vi lytter sammen til Det 4. rige - DRs aktuelle lydkrimi om et terrorangrebs overraskende udspring, skrevet af A.J. Kazinski.
Vi har inviteret komponisten bag dramaets musik, Marcus Aurelius Hjelmborg, til at komme og fortælle om arbejdet med at skabe musik til radiodramatik, om samspillet mellem komponist, instruktør og lyddesigner og om hvordan instruktørens tanker og behov bliver til konkrete toner.

18:00 Pause

Programmet fortsætter kl. 19:00. HUSK at købe billetter (pris 150,- …men hvis du finder en følgesvend eller 2, så giver vi store mængderabatter)

19:00 FLYD PIECE16 konkurrencefinale.
Vi præsenterer de tre finalister i årets konkurrence. Temaet er ”Transit” og det er der kommet en håndfuld interessante og gode produktioner ud af.

20:00 TO BE ANNOUNCED
Svensk radiodramatik har i de seneste år produceret radiodramatik med fokus på, hvordan migration forandrer hverdagen for både ”os” og ”dem”. Vi håber igen i år at kunne præsentere en af disse spændende produktioner. Vi annoncerer navne på FLYDs facebook-side snarest.

21:00 DEN FLERSTEMMIGE SAMTALE
Den tyske lydkunstner Milena Kipfmüller er igen gæst på FLYD. Denne gang spiller hun uddrag af og fortæller om værket ”To be in a time of war”, som bygger på en tekst af poeten Etel Adnan og er en improvisation med reallyde, stemmetransformationer og musik af Klaus Janek. Kipfmüller vil også præsentere andre produktioner og tale om hvorfor flerstemmighed i dag er en nødvendighed.

22:00 FLYD PAPER finale.
Der bliver intenst live audiodrama, når fire rasende gode skuespillere kaster sig ud i at læse scener fra de tre finalemanuskripter i FLYDs manuskriptkonkurrence. Temaet er ”Skab” – … hvad det så end betyder...

23:00 FLYD MARATHON finale.
Vi lytter til sjove og overraskede bud på et minuts audiodrama og kårer aftenens sidste vindere.

24:00 God musik og åben bar.

Følg med på FLYDs facebookside, hvor vi løbende fortæller mere om arrangementet og præsenterer nye navne:
FLYD - Festival for Lyddramatik

Læg mærke til vores skarpe grupperabatter!

Køber du for 10 personer får du billetterne for bare 100,- per styk.

Ved brug af grupperabatten, skal den første person, der ankommer fra gruppen oplyse gruppens (selvvalgte navn fx Lydentusiasterne eller Lars Jensens gruppe) ved indgangen ligeledes skal de resterende, der vil så blive krydset af på listen, til gruppebilletten er opbrugt. Det er derfor en god idé at aftale et gruppenavn på forhånd.

Praktiske oplysninger

Literaturhaus står for baren under FLYD16 og der modtages kun kontanter, så husk at have kontanter med.

Literaturhaus er desværre endnu ikke handicapvenligt. De ansøger i øjeblikket om støtte til at få indrettet til kørestolsbrugere og gangbesværede.

Gruppebillet 10 pers

Salg lukket


Gruppebillet 5 pers

Salg lukket


Gruppebillet 3 pers

Salg lukket


Billet

Salg lukket