Foredrag: Visions Søgning - at søge, finde og leve efter sit livsformål.

27 nov 2018 kl. 19:00 - 21:00

Himmelbjerggården, Himmelbjergvej 11, 8680 Ry


Visions Søgning

Et foredrag om at søge, modtage og leve efter sit livsformål i en moderne foranderlig verden.

Hvad er din gave til verden, til livet?

Hvilket højere ædelt formål er du her på jorden for at tjene?

Hvem er du? Hvad er du?

Gennem tusinde af år har primært mænd i forskellige natur & spirituelle kulturer, draget på visions søgning (quest), for at finde (modtage) sit højeste og ædleste formål med livet.

Foredraget handler om min egen mangeårige rejse gennem først et intenst år i 2006-07 med daglig forberedelse (meditation, bøn, faste mm.), og om selve opholdet i den canadiske natur, sluttende af med traditionelle kriger ceremonier og ritualer. Bl.a. gravet ned i jorden, og at leve mere end 10 døgn uden mad og næsten 4 døgn uden vand.

Hør om hvad der drev undertegnede til at gennemgå så udfordrende ritualer og ceremonier, som en vision quest efter bl.a. gamle indianske apache traditioner, foreskriver.

Og om den store udfordring det er at integrere det hele efterfølgende - og ikke mindst sig selv - i hverdagens liv hjemme i Danmark, og at gøre sit bedste for at leve efter sit livsformål i alt man gør. Med fortsat daglig meditation, bøn og ceremoni passet ind som familiefar, underviser og det at være "et almindeligt menneske".

Vel mødt denne aften, både kvinder og mænd.

Four Strong Winds,

Heinrich

Standardbillet

DKK 125,00