Forfatterspirernes Skriveklub, Kulturstationen, efterår 2017

05 sep 2017 kl. 16:30 - 28 nov 2017 kl. 18:30

Kulturstationen Vanløse, Frode Jakobsens Plads 4, 2720 Vanløse


Hver tirsdag mødes forfatterspirerne på Kulturstationen Vanløse. Her arbejder vi med sjove, spændende og udfordrende skriveopgaver, mens vi hygger os med at være sammen.

Vi læser også op fra vores tekster og giver hinanden feedback - hvordan opleves historien, hvornår rammer vi noget rigtig godt, og hvor skal vi prøve andre muligheder af i teksterne? Hver gang vil underviser og forfatter Lars Kramhøft styre slagets gang med kyndig igangsættelse og vejledning. Lars har skrevet flere bøger bl.a. Dæmonernes spil, Rakkerpak - et helvedes eventyr og Således forgår alverdens herlighed. Nogen gange finder vi også på særlige ting, besøger fx et forlag eller laver en filmaften.

"SIDEN JEG ER STARTET PÅ FORFATTERSPIRERNE ER DET MED AT SKRIVE STILE BARE GÅET FLYDENDE. NÅR MAN SKRIVER MEGET BLIVER MAN AUTOMATISK BEDRE TIL DANSK." David (15 år)

"JEG KAN GODT LIDE AT SKRIVE MINE EGNE HISTORIER, HVOR JEG BESTEMMER ALTING SELV" Klara (13 år)

"JEG KAN TYDELIGT SE AT EN AF MINE ELEVER HAR GÅET TIL FORFATTERSPIRER I NOGLE ÅR. HUN VED JO NÆRMEST MERE OM GENRER OG LITTERÆRE GREB, END JEG GØR" Vibeke, dansklærer, Hyltebjerg skole i Vanløse.

Forfatterspireklubben er for børn fra 11 til 18 år og mødes hver tirsdag kl. 16.30-18.30 på Kulturstationen Vanløse.

Sæsonerne løber fra februar til maj og september til november.

Et medlemskab for en sæson koster 400 kr.

Sæsonbillet, efterår 2017

Salg lukket