Friday Night Delight x SØN [SUPPORT: FORGLEM MIGEJ]

17 aug 2018 kl. 18:00 - 18 aug 2018 kl. 02:00

Absalon, Sønder Blvd. 73, 1720 København


♥ Thank God It’s Friday!!! ♥

Denne aften kl 21 giver bandet os følelsen af at være på farten og alligevel tilstede, når 80’er post punk-energier, jazzet inderlighed og skarpe dansksprogede tekster flyder fra scenen.
Det er sveddryppende, håndspillet og catchy, og med poetisk slagkraft sætter frontmand Kristoffer Jessen ord på uforløste længsler; hvad enten han synger om kærlighed, porno eller uddannelsessystemet.På deres debut-EP “Autobahn” er Nørrebros gader omdrejningspunk for en ung og rodløs energi, men denne aften kaster de 5 bandmedlemmer denne energi ud over Vesterbro. Her spiller de bl.a. fra deres kommende debutalbum, som de ugen efter går i studiet for at indspille.Musikvideoer: King Kebab: https://www.youtube.com/watch?v=AD-xdnZ4P20

——————————————————————

Forglem Migej er en kvintet bestående af fem unge individer, hvis ønske er at udforske og udfordre livet og tilværelsen gennem musikken. De to sangskrivere Frederik Søgaard og Stine Albrektsen har gennem et langt og tæt samarbejde, sat rammerne for bandets kommende debut-udgivelse. Deres musikalske univers tager udgangspunkt i en minimalistisk opsætning, som akkompagneres af skæve popmelodier og mere syrede guitar- og synthflader.
18.00 - Fællesspisning (mere info nedenfor)
20.30 - Koncert (gratis entre)
22-02 - Fest & dansegulv med DJ Alexander Wils (gratis entre)

Vi glæder os til at se en masse dejlige mennesker ryste krop på dansegulvet!

Absalon ♥

——————————————————————

PRAKTISK INFORMATION
• Spiser I med? Maden serveres kl. 18 og koster 100 kr.

• Billetter kan købes på forhånd her.

• Alle under 3 år spiser gratis med

• Har du købt billetter på forhånd: Maden bliver serveret kl. 18 SHARP. Der skal være en repræsentant fra dit selskab senest kl. 17.45, ellers forbeholder vi os retten til at sælge din plads videre.

Friday Night Delight d. 17.aug

Salg lukket