Gåtur: Ingeniørens København

DAC WELCOME (BLOX), Bryghuspladsen 10, 1473 København K


Vil du vide mere om de fantastiske konstruktioner, der holder sammen på arkitekturen omkring Københavns havn? Så kan du nu tage med Dansk Arkitektur Center (DAC) på guidet tur til ingeniørens København. En gåtur der ser på havnens ikoniske arkitektur med ingeniørens øjne. 

I DACs udstillingsperiode for Ove Arup and the Philosophy of Total Design skruer vi op for de ingeniørtekniske detaljer på vores tur gennem Københavns arkitektur. Vi ser nærmere på, hvordan bygninger og broer langs havnen er konstrueret, så de holder uden at gå på kompromis med designet. 

Ved hvert stop dykker vi ned i én ingeniørdetalje og bliver klogere på både byens udvikling og de nye tekniske løsninger i arkitekturen. Fra Skuespilhusets fjernkøling og det svanemærkede Krøyers plads til BLOX’ stålkonstruktioner og de ødelagte brofag, der har udskudt Lille Langebro.

Gratis gløgg i december 
I december byder vi på en gratis kop gløgg fra DAC Café, så du har noget at varme dig med på turen! Du kan enten tage den med på turen eller nyde den i cafeen bagefter. Gælder fra d. 1.-23.december.

Det praktiske:

    • Turen varer 1,5 time
    • Vi mødes i DAC Passage
    • Vi ender turen ved Cirkelbroen
    • Turen giver adgang til DACs aktuelle udstillinger og DAC Café på dagen

Skal du afsted med en gruppe? 

Turen kan også bookes som privatgruppetur, hvor du kan komme afsted på turen med din egen guide. Book her

Billet til guidet tur rundt om Inderhavnen med DACs guide.

DKK 130,00 + DKK 6,00 gebyr