Grand opening af NOSE2TAIL Meat & Seafood

31 dec 2014 kl. 18:00 - 01 jan 2015 kl. 02:00

Kødboderne 9, Kødbyen, 1712 København V


Arrangementet er udsolgt!




Vi slår dørene op for vores nye Restaurant -

NOSE2TAIL Meat & Seafood

- nytårsaften kl 1800!

Vi har arbejdet længe på denne store dag og glæder os til at præsentere Jer for vores nye skud på stammen - Kødbyens eneste Steakhouse & samtidig den største restaurant med de største selskabslokaler!
Aftenen forløber således:

1800 - Velkomst med Canard Duchêne Champagne & Snacks

Menu:

Friteret blæksprutte med sort Aioli

Vin - 2013 Macon Villages, Domaine Frantz Chagnoleau

,

Crab cakes med chili mayo

Vin - 2013 Roditis, Domaine Ligas a Pella

Skaldyrs bisque med pufbrød & bacon crumble

Vin - 2013 Riesling Feinherb, Wiengut Trossen

Steak - vælg mellem 200g mørbrad eller 300 g højreb, begge danske fritgående, med bearnaise, ristede kartofler & grønt

Vine:

Spansk - 2009 Comenge, Ribero del Duero

Fransk - 2011 Mondeuse, Guy Quenard

Italiensk - 2011 Rugiagli, Acienda Agricola Macea

Ost - fast dansk ost med brød og nødder

Vin - 2013 Grauburgunder - Kampf Rheinhessen

Chokolade mousse serveret med vanilie skum

Vin - Porto, Finest Reserve, Vincent Bouchard


Og til kl 2400 er der.....
hjemmelavet kransekage &
Petit beaufort Champagne demi sec

Efter midnat er baren åben, Cocktail´s, Champagne & Sjusser
DJ Bebse sætter lyd på festen med disco & tidens hits
Kom og vær med til at indvige Kødbyens nye & største restaurant på årets sidste dag!

Billet

Salg lukket