Håndter din PCO

11 jan 2015 kl. 15:00 - 18:00

Akademikerns Hus, Peter Bangsvej 30, 2000 Frederiksberg


Håndter din PCO

-med livsstil og motivation

Du får

På denne workshop får du en pakkeløsning, til hvordan du kan håndtere din PCO. Du får både livsstils- og kostråd samt mentale og coachende redskaber. Disse redskaber kan hjælpe dig til, at bevare motivationen og det positive fokus. Når motivationen og det positive fokus er på plads, kan du bedre mestre PCO´en og den livsstil som følger med.

Program

  • Velkommen
  • PCO & kost
  • Styrk dit positive fokus
  • Boost din motivation
  • Eksternalisering -Du er ikke PCOén
  • Opsamling- Hvad tager du med hjem?

Holdet bag

Holdet bag denne workshop, hvor vi kommer rundt om den hele kvinde med PCO, består af et tværfagligt samarbejde mellem en sundhedsekspert og en psykolog, som selv har PCO.

Eva-Andrea Erichsen, psykolog

Eva-Andrea Erichsen er psykolog fra Københavns Universitet og kognitiv coach. Eva-Andrea er ejer af firmaet af GetBetterNow, hvor hun arbejder med stresshåndtering, trivsel, performance og sportscoaching. Eva-Andrea har selv PCO og har derfor personlige erfaringer samt viden om, hvordan det vil sige at leve med PCO. Læs mere om hende på www.getbetternow.dk eller www.facebook.com/getbetterdk

Ida Vanman Jacobsen, sundhedsekspert

Ida Vanman Jacobsen har en kandidatgrad i folkesundhedsvidenskab, derfor har hun stor viden om sundhed og forebyggelse. Ida er derudover kognitiv coach og stifter af firmaet Sund Balance. Hun arbejder til dagligt med at coache folk i livsstil, stresshåndtering, sundhed og trivsel. Du kan læse mere om hende på www.sund-balance.com eller på www.facebook.com/sund-balance

Tid & sted

Denne workshop bliver afholdt søndag den 11. januar kl. 10-13 på Frederiksberg, Peter Bangsvej 30 i Akademikernes Hus.

Prisen for denne 3-timers workshop, som kan sætte dig i gang med en positiv udvikling koster 500 kr., er du medlem af PCO Foreningen og kan fremvise gyldigt medlemskort er prisen kun 400 kr. Når du køber billet på Billetto, skriver du dit medlemsnummer ind og vælger medlemsbilletterne.

Afbudspolitik

For at være tilmeldt, skal du købe billet på www.billetto.dk Du skal senest købe billetter weekenden før workshoppen og tilmeldingen er bindende.

Billet

Salg lukket


Billet

Salg lukket