Log ind / Opret

HAUT præsenterer MIDDAG, MASKINEL TERAPI OG AKT1 RADIODRAMA i Den Brune Kødby

19 dec 2016 kl. 18:30 - 22:30

CPH FOOD SPACE, Slagtehusgade 11, 1715 København


Kom med, når teatret HAUT byder på et pop up event for både høre- og smagssans for at fejre, at de snart åbner som en del af huset hos teatret SORT/HVID. Aftenens dobbeltprogram lyder både på telefonsvarerkoncert med lydkunstnerne i MASKINEL TERAPI samt på to liveoptagelser af helt nyskreven radiodramatik fra AKT1, der denne gang lader forfatter Jacob Skyggebjerg og billedkunstner Kaspar Bonnén debutere som radiodramatikere.

Det er mandag d. 19. december kl. 18.30 i CPH Food Space.

18.30 - MIDDAG fra AVERAGE MEATBALLS.
AVERAGE MEATBALLS sætter en omgang coq au vin over fyldt med gode, økologiske råvarer. Hvis du er vegetar, er det ikke noget problem, så skal du bare skrive det, når du køber billetter. Mens du spiser dig dejlig mæt kan du høre mere om det “nye” HAUT og visionerne bag. Du får også et indblik i, hvordan HAUT producerer deres forestillinger - og hvis du selv arbejder med scenekunst, kan du få informationer om open calls og snakke om mulighederne for, hvordan du selv kan involvere dig i HAUT som kreativ producent.

19.30 - KONCERT med MASKINEL TERAPI
Igennem flere år har de to komponister Jonas Olesen og Sandra Boss indsamlet telefonsvarer og telefonsvarerbånd. Apparaterne er blevet skødesløst efterladt i genbrugsbutikker, skrald og dødsboer uden at nogen har slettet de beskeder, som venner og bekendte samt diverse sagsbehandlere, psykologer og håndværkere har efterladt. De efterladte beskeder vil danne rammen for verdenspremieren på denne livefremførte lydmontage “MASKINEL TERAPI”.

20.30 - LIVEOPTAGELSER med AKT1 RADIODRAMA
To af de telefonsvarerbeskeder, som er kernen i MASKINEL TERAPIs arbejde, er lånt ud til AKT1 Radiodrama, der har givet dem i hænderne på billedkunstner Kaspar Bonnén (aktuel med romanen IND TIL MIN MOR) og Jacob Skyggebjerg (der brød igennem med sin debutroman, VOR TIDS HELT). Telefonsvarerne bliver afsæt for de to herrers debut som radiodramatikere. De to hørespil “iradiosættes” af AKT1s faste instruktører og lydscenografer og indspilles med nogle af Danmarks bedste skuespillere.

22.00 - VI SKYDER JULEN IND
Når AKT1 slukker mikrofonerne, begiver vi os med tændte lys ud i mørket for at være nogle af de første, der ser byggepladsen på Teatret Sort/Hvid. Så ønsker vi hinanden god jul og siger tak for i aften!

HAUT er støttet af Københavns Kommune.

Billet

Salg lukket