Hejlskov & Hviid i Aarhus: Jorden Kalder

10 mar 2016 kl. 19:00 - 21:00

Godsbanen, Skovgaardsgade 3, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus


JORDEN KALDER

Nogle mennesker lever bare så anderledes, eller ser verden fra en helt anden vinkel end en selv, at man bliver nødt til, efter at have stiftet bekendtskab med dem, at se sig selv i spejlet på en helt ny måde.

Torsdag d. 10. marts kl. 19.00 har du mulighed for at høre Andrea Hejlskov og Michelle Hviid om deres oplevelser af verden. Hvordan er det, at alt er forbundet? Michelle bor i byen, Andrea i skoven. Begge er stået af ræset, men på hver deres måde.

Andrea Hejlskov tog et valg, der adskiller sig meget fra de fleste andres. Hun sagde sit job op, smed sine ting ud og flyttede med mand og fire børn langt op i de svenske skove. Her byggede de en bjælkehytte med egne hænder for at få mere tid til hinanden og finde frem til meningen med livet.

Michelle Hviid meldte sig ud af systemet og ind i kampen for sit liv og sin familie, fordi der ikke var noget alternativ. For mange år kunne Michelle ikke holde ud at se sig selv med sine børns øjne og stod af hamsterhjulet. Siden har passion været den store drivkraft bag alle hendes valg.

Først foredrag med Michelle i en time, så foredrag med Andrea i en time. Efterfølgende er der mulighed for samtale på kryds og tværs af salen.

Her kan du høre en samtale mellem Andrea og Michelle på Radio24syv:
http://www.radio24syv.dk

EarlyBird rabat til og med 12. januar - spar 50 kr ;-)

Jorden Kalder

Salg lukket


Studerende/arbejdsløs

Salg lukket