Intim koncert med ELLIE - med forårs middag inden

05 maj 2017 kl. 18:00 - 06 maj 2017 kl. 00:00

Sostrup Slot & Kloster , Maria Hjerte Engen 1, Grenaa 8500


Sostrup inviterer til en aften med god mad og god musik.

Vi serverer en lækker forårsbaseret menu, og bagefter er der koncert med det bandet Ellie, der spiller melodisk folk og rock musik. Nedenfor kan du læse mere om bandet og musikken

Der er middag kl. 18.00 og koncerten starter kl. 20.15

Hele herligheden koster 295 kr. pr. person.

Hvis du blot vil komme og lytte til musikken så koster det 100 kr.

Det hele foregår forventeligt inde i Restaurant Sostrup Slot. Hvis forårsvejret er rigtig godt og lunt, så kan det være vi rykker det ud i slotsgården.

Vi holder særåbent til midnat denne dag.


Du kan læse mere om bandet her:

ELLIE - Nyt ungt dansk folkband ser dagens lys!

”Ellie” er et nyt ungt dansk band med godt et halvt år på bagen. Bandet spiller selvkomponerede numre, som trækker tråde til genrer som americana, singer-songwriter, folk, soul og indie.

Selv om ingen af de fire musikere i ”Ellie” var født, da skelsættende kunstnere som for eksempel The Band og Neil Young begyndte at sætte deres markante præg på 1960’ernes og 1970’ernes musikalske landkort, er der et klart slægskab både tekst- og lydmæssigt.

”Ellie’s” musik er først og fremmest meget melodisk, og den har klart fokus på den jordbundne og organiske lyd, som netop ovennævnte to eksempler er eksponenter for. Samtidig mikser bandet både lydflader og melodik fra blandt andet soul-, folk- og indiegenrerne ind i deres repertoire.

Dermed bliver musikken udtryk for en moderne smeltedigel baseret på bandets intense tekster, hvor sanger Morten Runes rå og altid meget nærværende vokal tager publikum med på en rejse gennem både det smertelige og eftertænksomme, såvel som det forløsende og oplivende. En koncert med ”Ellie” er altid en oplevelse helt for sig selv!

Efter en periode med intensiv sangskrivning i en kælder et sted på den midtjyske hede samt en række koncerter, blandt andet som opvarmning for det amerikanske ikon Guy Forsyth på netop NyV58, er ”Ellie” i den grad klar til for alvor at give sit bidrag til nutidens danske musikscene.

”Ellie” er:

Morten Rune: Vokal og guitar – Michel Smedegård Boysen: Guitar, mandolin m.m. og vokal – Christian Pedersen: Bas og vokal – Jonas Kardyb Nicolaisen: Trommer og vokal.

Koncertbillet

Salg lukket


Middag og Koncert

Salg lukket