Julefrokost Drag Extravaganza 9. Dec

09 dec 2017 kl. 18:00 - 10 dec 2017 kl. 02:00

Folkehuset Absalon, Sønder Blvd. 73, 1720 København


Julefrokost med Drag Extravaganza!

Er du også træt af altid at lægge røv og hjem til det store julegilde? Mist ikke modet, tag alle dine veninder under armen og kom med til det store JULE EXTRAVAGANZA middaggilde i Absalon.

Nicholas Nybro og Nissepigerne, CHANTAL AL ARAB; JUMBO JETTE; og ATHENA LADY, kendt fra "Er Du Sunshine" på radip 24/7, og Vesterbro Drag Udlejningsservice vil sørge for at du får en aften du sent vil glemme, også selvom du måske gerne vil...

Aftenens værtinder vil sørge for at I kommer i julehumør med smukke, sjove og tengerende til grænsoverskridende indslag.

Der vil desuden være alle de klassisk juleindslag, gæstestjerner, live-krybbespil, hilsen fra Grønland, gæt en konfekt, og så vil Absalon sørger for at alle får noget godt på gaflen, dansegulv og fest.

Fra alle jer til alle os – vi ses under misteltenen til JULE EXTRAVAGANZA!

<3 Absalon og Nissepigerne

__________________________________

VIGTIG PRAKTISK INFO:

♥ Det koster 200,- pr person (eksl. drikkevarer)

♥ Hvis i er en større gruppe, der skal sidde sammen, så bestil billetterne i samme navn, da vi laver bordplanen på forhånd. Kommer der extra personer til løbende skal du skrive en mail til astrid@absaloncph.dk med deres navne og navnet på det selskab de er en del af.

♥ Aldersgrænse 18 år

Julefrokost Drag Extravaganza

Salg lukket