Julekoncert med Peter Viskinde

01 dec 2017 kl. 19:30 - 21:30

Saralystkirken, Kirke- og Kulturcenter, Saralyst Alle 140, 8270 Højbjerg


Peter Viskinde har med stor succes spillet en række koncerter i kirker. Fredag, den 1. december kl. 19.30 holder Viskinde med musikere julekoncerten "Jul i hjertet".

Viskinde, som er vor tids mest spændende og alsidige komponist og sanger, vælger sangene til denne koncert med særlig omhu. Der er to hensyn der primært tages hensyn til i valget af sange. Der skal være plads til klangen, nærheden og at sangene har en grad af “besjælethed“.
“De af mine sange der har vist sig mest langtidsholdbare/robuste/bedste – er dem, der har skrevet sig selv. Jeg har godt nok ført pennen og fingrene på klaverets tastatur, og således været bindeled mellem sangen, som har svævet i vinden, og den virkelighed jeg har plantet den i, ved at huske den og derefter indspillet den i et studie. De spirituelle oplevelser jeg har haft, har således altid været når jeg blev ført til dem – måske med en engel som guide. Mit bedste bud på at sige tak for tilliden, er således at bringe tonerne tilbage til det rum, der i det daglige er samlingspunkt for religiøs tænkning, oplevelse og samtale”.

Peter Viskinde har udgivet julealbummet ”Jul i hjertet” med nyindspilninger af hans fortolkninger af traditionelle julesange, samt en række egne tidligere udgivne sange.

Billet

Salg lukket