Københavns Spilfestival 2017

25 maj 2017 kl. 12:00 - 28 maj 2017 kl. 02:00

Huset-KBH, Rådhusstræde 13, 1466 København K


Tre dage spækket med spas og spil for alle i Huset-KBH.

Brætspil, rollespil, arkademaskiner, nørdmarked, rumskibssimulator, biograf, virtual reality, nørdede shows, musik og meget, meget mere.

I Kristi Himmelfartsferien transmogriffes hele huset om til en festival, der fejrer kærligheden til spil og spilkultur. For unge, gamle, familier, venner, fjender og alle derimellem. Der kørers på med aktiviteter hele dagen, alle tre dage.

PROGRAM

Hent det fulde program for Københavns Spilfestival som PDF her

Bastard Café - kaffe, øl og masser af brætspil laver et hav af brætspilsevents, og åbner spilhylderne op for frit spil blandt 1800 forskellige brætspil. Regelkundskab er ikke nødvendigt, da frivillige spilguruer tit vil være til stede, til at hjælpe med regler.

BIP BIP BAR forvandler 1. sal til et mekka af arkademaskiner, oldschool spillekonsoller og retrodigitale events af bedste skuffe.

Beyond Entertainment bygger en decidet rumskibssimulator som taget direkte ud af broen på Star Trek. Forestil dig hvor fedt det reelt kunne blive - gang det med 10. Det holder maks.

Enigma Games afholder Pokémon kortbyttedag, opsætter turnering i Pandemic Survival, samt turneringer i det nye Runewars figurspil og giver mulighed for at prøve deres mange fede spil.

Netværksforeningen Gnist opsætter Blackbox Rollespil for de lidt ældre. Blackbox rollespil er det nye sort indenfor rollespil, hvor teater og rollespil blandes sammen. Øverst i huset kan du høre om hvad det går ud på og prøve det på egen krop.

Husets Biograf sætter Virtual Reality på programmet, med tre film om VR og mulighed for selv at prøve VR udstyr, både nyt og "gammelt".

Nørdmarked opsætter er et nørd-tematiseret kræmmer- og loppemarked, med alt fra figur- og videospil, til legetøj og mjød!

Derudover planlægges der også standup, musik og shows helt øverst i huset, og det hele sluttes af med et brag af en fest lørdag. Men mere om det senere, vi bygger stadig løs på programmet. Det bliver vildt.

BILLET TIL ALT - KUN 60 KR!
Billetter kan købes via Billetto eller direkte i Bastard Café fra dags dato. Den koster 60 kroner, og ombyttes ved festivalens start til et armbånd der giver adgang til festivalen ALLE TRE DAGE!

Børn under 12 år = gratis adgang.

Facebook event -> https://www.facebook.com/events/790943161061172/

General Admission

Salg lukket