Log ind / Opret

Københavns Vinfestival

19 jun 2016 kl. 12:00 - 18:00

Brøndsalen, Pileallé 14a, 2000 Frederiksberg


Københavns Vinfestival

Dejlige vine i smukke omgivelser

Københavns Vinfestival

søndag den 19. juni kl. 12-18

i Brøndsalen ved Frederiksberg Have

entusiastiske vinimportører står klar med udskænkning af smagsprøver og giver dig viden om oprindelse, terroir og dyrkningsmetoder. Find dine favoritter til en sommerdag med grillen og få efterfølgende leveret vinene på din bopæl.

Du kan smage op til 300 vine og delikatesser for en pris på kun 250 i forsalg eller kr. 300 i døren. Der udleveres smageglas og katalog ved indgangen, hvorefter du har fri adgang til herlighederne.

Københavns Vinfestival opdeles i 2 sessioner:

  1. session kl. 12:00 – 14:30
  2. session kl. 15:30 – 18:00

Der afholdes en konkurrence blandt publikum om bedste rødvin, hvidvin og rosévin. Deltag i konkurrencen og vind 2 fl. i hver kategori.

PROGRAM

12:00 Københavns Vinfestival slår portene op
12:00 – 14:30 1. session
14:30-15:30 pause
15:30 – 18:00 2. session
17:00 Konkurrencen om bedste rød-, hvid- og rosévin slutter
17:30 Vinderne offentliggøres, hvorefter der trækkes lod blandt gæsterne om 3 x 2 fl. vin *)
18:00 Københavns Vinfestival slutter

*) vindere der ikke måtte være tilstede bliver kontaktet og får leveret vinene efterfølgende.

Foreløbig udstillerliste:

Tilbud på brunch/lunch eller grillbuffet/aften + billet til Kbh Vinfestival

Arrangementer

I Allégade 10's smukke omgivelser tilbydes brunch/lunch eller grillaften + entrébillet til Københavns Vinfestival for i alt kr. 399 - SPAR op til kr. 50 og få en storslået brunch/lunch eller grillaften med i købet. Allégade 10's brunch kl. 10-12/lunch kl. 12-15:30 består af

Gl.Dansk ,jägermeister og Nielsen bitter, franskbrød, rugbrød, rundstykker og wienerbrød - Kryddersild m/ kapers - Marineret sild m/ karry dressing - Røget laks m/ slikasparges - Skinke m/italiensk salat - Valnøddesalami m/ marineret hvidløg -Kalkunsalami og scorizo - Lufttørret skinke m/ melon - Sprødstegt bacon, cocktailpølser og røræg - Lun leverpostej m/ bacon og champignon - Amerikanske pandekager m/ sirup - Mild ost og bondebrie m/ peberfrugt, kiks og druer - Græsk yoghurt m/ müsli - Diverse syltetøj - Frisk frugt, kaffe, the og chokolade - Æble-, ananas-, tomat- og appelsinjuice

Om aftenen fra kl. 18-21 er der Grillbuffet m. oksefilet, kylling, lammeculotte, Nakkekam, frankfurter & chili pølser, Kartoffelbåde, flødekartofler, ris, feijão (sorte bønner), 7 forskellige salater samt bearnaise & rødvins sauce


OM BRØNDSALEN

Brøndsalen er opført i 1885 og tegnet af arkitekt P.C. Bønecke, der også har tegnet Palmehuset i Botanisk Have. Haveselskabet betingede sig, at bygningen blev opført i stil med et orangeri, så den passede til omgivelserne. Bygningen blev oprindeligt – som navnet antyder – bygget til borgerskabets indtagelse af særlig sundt kildevand, med en efterfølgende promenade i haven. Brøndkuren foregik fra kl. 5 til kl. 9 hver morgen, hvorefter bygningen stod til Haveselskabets disposition. I 1909 overtog Haveselskabet derfor Brøndsalen fuldt ud og kunne nu benytte salen til udstillinger og andre aktiviteter for Haveselskabets medlemmer. Bygningen er fredet og med de store vinduer og den åbne gårdsplads, kan kreativiteten udfordres.

Brøndsalen tilhører de DET KGL. DANSKE HAVESELSKAB – verdens anden ældste haveselskab

Københavns Vinfestival 12.00-14:30

Salg lukket


Københavns Vinfestival 15:30-18:00

Salg lukket


Brunch Allégade 10, kl. 10.00-12.00 + Københavns Vinfestival kl.12.00-14:30

Salg lukket


Lunch Allegade 10, kl. 12-15:30 + Københavns Vinfestival kl. 15:30-18:00

Salg lukket


Grillbord Allégade 10 kl. 18:00-21:00+Københavns Vinfestival kl. 15:30-18.00

Salg lukket