Kom til Foredraget "Sjælens Begær" - Køb billet og tag en ven med gratis.

12 apr 2018 kl. 18:30 - 21:30

Kosmopol, Fiolstræde 44, 1171 København K


Hoff Copenhagen er stolte af at kunne præsentere Katerina Pitzner, for første gang, i dette meget ægte og hjertelige foredrag, opkaldt efter hendes seneste bog, Sjælens Begær.

Hvorfor møder du den partner, som du møder?

Hvorfor forelsker du du dig så intenst, selv når det gør så ondt?

Hvorfor bliver du i forhold, der ikke fungerer? Hvorfor bliver du ved?

Vil du vide hvorfor?

I dette nye foredrag, fortæller Katerina Pitzner for første gang åbent om den spirituelle verden, som altid har været en vigtig del af hendes liv. Hun vil dele sin egen fortælling om soul mates, den altoverskyggende og til tider svære kærlighed, og hvorfor det at møde sin soul mate, kan være det vigtigste møde i dit liv.

Så kom og nyd en magisk aften med latter, selvmodsigelse og masser af kærlighed... Du vil garanti gå derfra med et fornyet syn på kærligheden og måske nogle værktøjer, som du kan bruge til at bryde ud af de negative cirkler.

Efter foredraget vil det være muligt at købe Katerina anmelderroste bog - og Katerina vil sidde klar til at signere din bog med en lille personlig hilsen.

Der vil være forplejning af den nye 'sparkling mineral water' VICHI Barcelona og Andersen Vinhandel afholder vinsmagning hele aftenen, hvor de også introducerer en ny Cremant fra Limoux, Frankrige.Eksklusivt Foredrag inkl. vinsmagning

Salg lukket