Koncert med Baobab Sisters

20 mar 2018 kl. 19:30 - 21:00

Tølløse Baptistkirke, Kvarmløsevej 27A, 4340 Tølløse


Koncert med pladeaktuelle Baobab Sisters

Den pladeaktuelle, danske vokalgruppe Baobab Sisters gæster Tølløse til en aften spækket med fantastiske sange og gode historier fra Sydafrika

Vokalgruppen Baobab Sisters har for nylig sendt et splinternyt album på gaden. Nu kommer gruppen til Tølløse Baptistkirke, hvor der er garanti for en stemningsfuld, energisk og helt sikkert anderledes koncert.

Baobab Sisters specialiserer sig i at synge sydafrikanske sange på sprog som zulu, xhosa og sotho. Gruppen rejser til Sydafrika en gang om året og har over årene opbygget et repertoire med et bredt udsnit af landets sangskat. Publikum bliver præsenteret for alt fra politiske sange skrevet under apartheid over traditionel musik til moderne popnumre om den svære kærlighed. Alt sammen tilsat gode historier og anekdoter fra gruppens mange rejser.

Koncerten i Tølløse Baptistkirke bliver med release af gruppens soloalbum ’Baobab Sisters’ i frisk erindring. Pladen er crowdfundet. Den blev optaget på Bornholm i foråret og indeholder 18 blandede sange. Releasekoncerten fandt sted i december, hvor Baobab Sisters sang for fulde huse på spillestedet Global på Verdenskulturcentret i København. Herefter var gruppen inviteret i GO’ Morgen Danmark på Tv2 til et interview om den sydafrikanske sangskat og naturligvis var der også plads til et nummer fra den nye plade. Begge dele kan findes på TV2 Play. Og nu glæder Baobab Sisters sig til at præsentere både pladens sange og historier for publikum i Tølløse Baptistkirke.

Billet

Salg lukket