Krop & Lykke - Foredrag & workshop om sammenhængen mellem krop og psyke

09 mar 2017 kl. 19:00 - 21:00

Kvarterhuset, Jemtelandsgade 3, 2300 København


KORT OM MIG OG MIN HISTORIE
Jeg har stået helt derude på kanten hvor jeg slet ikke kunne se en mening med noget. Hverken mit job, min fritid eller mit kærlighedsliv, som oftest pga mangel på samme!

Der var ingen balance i sur/glad, ked/vred, positiv/negativ eller job og fritid.
Det sled mig op og det sled særligt på mit kærlighedsliv og på mit selvværd og dét sled på min krop.

Den var træt.
Jeg var træt.
Jeg var ikke glad.
Jeg havde intet selvværd.
Jeg var langt fra lykkelig.

I marts 2015 bliver jeg ramt af en kæmpe nedtur. En nedtur der umiddelbart opstod pga. ydre omstændigheder. Jeg fik knust mit hjerte -igen- og på under tre uger mistede jeg alt hvad der betød noget for mig.

Og det var ikke første gang jeg stod i sådan en krise.

HVIS DU VIL ÆNDRE PÅ NOGET MÅ DU ÆNDRE PÅ NOGET...
Jeg fandt ud af at der bare måtte ske en ændring og at ændringen skulle ske hos mig, for ellers ville de samme knusende ydre omstændigheder blive ved med at "finde" mig og ødelægge mig igen og igen.

Siden har jeg forsket intenst i hvad min fortid har af indflydelse på mit nu, og hvordan jeg kan bruge det positivt og i hvad mit indre har af indflydelse på hvordan jeg oplever livet og på hvordan det føles at være "mig" og "bo" i min krop.

JAGTEN PÅ NØGLEN TIL ET LIV DER FØLES GODT INDVENDIGT
Jeg har brugt hundredevis af timer på at grave i hvad det er der helt konkret sker i min hjerne når jeg er trist, ked, knust og ulykkelig og på hvordan det påvirker min personlighed, min krop og min livskvalitet.

Jeg har ledt efter nøglen til hvordan jeg kunne hjælpe mig selv ud af min krise, og dedikeret mig til at hjælpe andre der måtte stå midt i en livskrise eller som bare i bund og grund er dybt ulykkelige, fortvivlede eller forvirrede og ikke ved hvad de skal stille op.
Det der driver mig er min egen erfaring med at de endeløse psykologbesøg ikke hjalp mig, ikke rykkede mig og ikke ændrede noget for mig, jeg blev ved med at "falde tilbage" før eller siden.

Kort sagt, jeg har ledt efter nøglen til hvordan jeg kunne få et sundt og raskt indre og til hvordan jeg kunne vinde kontrol over det så jeg kunne leve et liv hvor der kom balance og harmoni mellem de mange tilstande og følelser jeg oplevede hver dag, særligt på de svære dage.

Ingen kan være evigt positive, så meget ved jeg, men man kan træne sit sind og det er præcis det jeg har gjort. Hvordan jeg har gjort og hvad det har givet af resultat vil jeg rigtigt gerne fortælle dig i dette foredrag med workshop.

MIT PERSONLIGE RESULTAT
Et nyt og meget bedre mentalt helbred har for mig skabt en rigtig god balance i den måde jeg opfatter livet på, men bestemt også i min krop. ("Opfattelse" er essentielt, og det vil jeg fortælle dig meget mere om i foredraget)
Det har åbnet op for en ukuelig motivation i forhold til en sundere og bedre livsstil, både hvad angår mit indre -altså mine tanker og følelser- men også hvad angår min kost, min søvn, mine venskaber, mine prioriteringer, mit job, og ja, min økonomi!
Det er en motivation og et drive jeg aldrig før har haft på samme måde, en motivation der er vedvarende og som sagt, ukuelig.

SÅ ALTSÅ:
Det er vigtigt at du kan tage ejerskab over dit indre og at DU kan styre dine tanker og følelser så DE ikke styrer dig.

Det er ikke nødvendigvis let, men dog ret simpelt.

I workshoppen vil jeg give dig nogle håndgribelige værktøjer der vil gøre det arbejde meget lettere og i foredraget vil du blandt andet få svar på:

• Hvordan hænger vores mentale helbred sammen med vores fysiske tilstand?
• Hvordan påvirker sindets ubalance vores krop og hvad kan jeg gøre?
• Hvordan skaber vi harmoni og balance imellem krop og sind, uden at ødelægge troen på os selv og smadre metabolismen med opslidende "mirakelkure"?

Der er også nogle ret essentielle ting omkring kost og træning som mange ikke slet kender til, men som vil kunne booste ikke bare dit humør og din livskvalitet, men også dit selvværd OG et eventuelt ønsket fedt-tab.

Alligevel hører man slet ikke nok om det og derfor forfalder mange til "fantastiske" mirakelkure både i forhold til vægt og sundhed men også i forhold til troen på sig selv, selvtillid og selvværd.

De værktøjer du vil få i dette foredrag med workshop er guld værd både i forhold til at skabe positive ændringer i dit liv generelt, men også i forhold til hvordan det føles at være dig og "bo" i din krop.

Du vil få værktøjer til at løfte dig selv psykisk og fysisk og jeg vil forklare dig hvorfor disse to ting -sind og fysik- hænger uløseligt sammen.

Jeg har selv gennemgået denne transformation for ganske nyligt og jeg vil fortælle dig om hvordan jeg selv implementerede de værktøjer jeg giver dig, i min egen hverdag og hvad dethar skabt af resultater for mig ❤

I mine øjne lærer vi alt for lidt om den helt fundamentale grundsten der skal anlægges for at få styr på krop, sind og sjæl og skabe en balance der er både sund og holdbar og som ikke kræver en vanvittig selvkontrol eller en uhyrlig viljestyrke.

Jeg giver dig mine personlige svar på følgende spørgsmål:

• Hvad er ”grundstenen”?
• Kan alle få lagt sådan en grundsten?
• Hvordan gør jeg? - Konkrete, håndgribelige værktøjer du kan tage i brug med det samme
• Og hvordan kan den hjælpe mig? - Konkrete -ikke besværelige- øvelser du kan bruge hver dag
• Hvordan du arbejder med dit sind (psyken) i forhold til din sundhed, din styrke og din vægt
• Hvordan du arbejder med sindet i forhold til kroppen som dit "hjem"
• Hvordan du arbejder med sindet i forhold til ”dit forhold til dig selv”
• Hvordan du arbejder med sindet i forhold til dine relationer med andre
• Hvordan du skaberharmoni og balance imellem sindet og kroppen

Det og mange andre spændende spørgsmål giver jeg svar på i foredraget, altsammen baseret på mine egne oplevelser og med eksempler fra mine egne kampe.

Dét du i øvrigt også skal vide noget om for at opnå succes med at skabe harmoni i dit indre og med at få en sund, stærk og normalvægtig krop er:

PERSONLIG BÆREDYGTIGTHED
-Altså hvordan bliver du glad, sund, stærk og smuk uden at ødelægge dig selv.

Her er nogle af de ting vi gennemgår i workshoppen:

• Hvor meget og hvordan dine tanker og overbevisninger påvirker dit fysike helbred og din livskvalitet generelt
• Hvordan du kan skabe nye tanker og overbevisninger der kan hjælpe dig til mere livsglæde og en bedre fysik
• Hvordan du bliver psykisk ”fit” til at gå i gang med en livsstilsændring/personlighedsændring uden at risikere at føle dig som en fiasko
• Hvordan du ruster dig til at kunne gøre noget nyt på en ny måde der ligger udenfor din komfortzone uden at ødelægge dig selv
• Hvordan du skaber nye vaner og lægger gamle vaner fra dig og hvor lang tid det tager
• Hvilke små tricks og værktøjer du kan bruge i dagligdagen som virkelig kan rykke dig og som ikke kræver at du er super(wo)man
• Hvordan du fastholder dig selv i nye rutiner uden at det føles surt og opslidende
• Hvad dine "cravings" har med din psyke at gøre og hvordan du overvinder dem

Du vil få nogle øvelser i nogle af ovenstående punkter.

Det er øvelser du også kan tage med dig og træne derhjemme.

Jeg glæder mig til at se dig!

/Hanne ❤ Hjerte Under Ombygning

Billet

Salg lukket