Kurt Ravn - julekoncert i Hasseris Kirke

29 nov 2017 kl. 19:30 - 21:30

Hasseris Kirke, Thorsens Alle 2, 9000 Aalborg


Sind Skolerne i Aalborg præsenterer Kurt Ravn i Hasseris Kirke.

For Kurt Ravn er Julekoncerterne blevet en fast tradition og i den sammenhæng har han udgivet julealbummet “Årets Julekoncert”, som rummer såvel letheden, som det stille og inderlige foredrag samt den store hymne.

Kurt Ravn har en særlig og ganske fremragende evne til at give tekst og musik ekstra udtryk og liv og således danner han en perfekt baggrund for en smuk musikalsk juleoplevelse i kirken med sin store sangstemme og sympatiske udstråling.

Sammen med Kurt Ravn er på “scenen” Carl Ulrik Munk-Andersen, klaver/orgel, Birgitte Lindum, obo samt Michael Frank Møller, trompet.

Yderligere oplysninger og priser på Kurt Ravn kan fås ved henvendelse på telefon 7020 3648, sende en mail eller udfylde formen her under, hvor du beskriver dit arrangement så vil vi vende tilbage med priser hurtigst muligt.

Kurt Ravn – når du vil høre noget godt og smukt

Kurt Ravn er godt kendt rundt om i landets kirker, hvor han sammen med sin faste pianist Carl Ulrik Munk-Andersen altid tiltrækker et stort og tilbagevendende publikum. Kurts repertoire er meget varieret og udfylder kirkenes gode akustik på bedste vis.
Kurt Ravn kan til tider også opleves sammen med Susanne Elmark, Lene Siel, Per Nielsen m.fl.

Kurt Ravn blev i 1973 uddannet fra Statens Teaterskole og har siden markeret sig som en af sin generations mest alsidige og talentfulde sangere og skuespillere. Sideløbende med de mange roller på teater, film og TV har han dyrket sin musikalske karriere med koncerter i hele landet og talrige CD-indspilninger.

Kurt Ravn mestrer som få både skuespillets og sangens kunst, hvilket har givet ham stor succes i flere musical-roller. Bl.a. Jean Valjean i Les Miserables, Anatoly i Chess, Jabbadoor i Atlantis og Che i Evita. I 1996 debuterede han som operasanger i Wiens berømte Konzerthaus i rollen som herr Leonard i Carl Nielsens Maskarade. CD-indspilningen af Maskarade udløste senere en Grammy.

I sommeren 1998 var han sammen med Etta Cameron solist ved koncerter på St. Croix, St. Thomas og St. Jan i anledning af 150 året for slaveriets ophør på de tidligere danske besiddelser. Da Bo Holtens opera Maria Paradis havde urpremiere på Den Fynske Opera i 1999, sang Kurt Ravn rollen som Dr. Mesmer.

I 2000 repræsenterede han Danmark i den specielle Les Miserables 10-års Jubilæums-koncert i Royal Albert Hall i London og kunne om sommeren opleves i Tivoli Showet med Sanne Salomonsen, Preben Kristensen og Per Pallesen. i 2001 var han atter på Den Fynske Opera som MasHeath i John Gay´s Tiggeroperaen.

Kurt Ravn er jævnligt solist hos landets symfoniorkestre og har som tidligere nævnt et tæt samarbejde med pianisten Carl Ulrik Munk-Andersen.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Kurt Ravn er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen her under. Der kan du beskriver dit arrangement så vil vi vende tilbage med priser hurtigst muligt.

Billet

Salg lukket