Late Night Venture + The Foreign Resort + A Horrible Death To A Horrible Man

25 nov 2017 kl. 19:30 - 23:30

Kulturstationen Vanløse, Frode Jakobsens Plads 4, 2720 Vanløse


ROCK-STATIONEN præsenterer denne aften to af Københavns mest interessante indiebands.

Late Night Venture

LATE NIGHT VENTURE kan vel bedst beskrives som en kosmisk rejse gennem tid og rum.

Den københavnske kvintet Late Night Venture har efterhånden 3 albums og mere end 200 shows i ind- og udland bag sig og tager med deres nye album “Tychonians” et skridt videre i udforskningen af deres personlige og unikke fortolkning af moderne post- og space-rock. Over albummets 6 numre på samlet 45 minutter, udfolder Late Night Venture et både hårdtslående og atmosfærisk univers, hvor tunge guitar-riffs blander sig med Moog-synths og vokale elementer. “Tychonians” tager - som titlen antyder - afsæt i den danske astronom Tycho Brahes liv & skæbne. Fra ungdommens banebrydende videnskabelige opdagelser og berømmelse til landflygtighed, hævngerrighed & død i eksilet i Prag.

Men “Tychonians” handler også om at genopdage nattehimlens mysterier, stjernernes vandren og universets ufattelige dimensioner, skønhed & gru - og som sådan er albummet en hyldest til menneskets møde med kosmos. Et møde, som der i den moderne tid, sjældent er tid & plads til, når man halser hovedkuls gennem livet. Vi er idag alle centrum i hvert vores eget univers, sådan som mennesket og jorden var det på Tycho Brahes tid. Og som sådan er vi alle - stadigvæk - “Tychonians”!

The Foreign Resort

THE FOREIGN RESORT spiller eksplosiv post-punk blandet med dyster new-wave. Bandet har de seneste år spillet mere end 400 koncerter på spillesteder og til festivaler i Europa og Nordamerika, bl.a. SXSW i Austin, Texas, Wave Gotik Treffen i Leipzig, Tyskland og senest til Canadian Music Week i Toronto, Canada.

Den københavnske trio har turneret med bands som The Raveonettes og A Place To Bury Strangers, og trioen har fået stor ros for deres energiske og medrivende liveshow. Mellem deres mange koncerter i udlandet er det nu blevet tid til at spille på Kulturstation Vanløse.

A Horrible Death To A Horrible Man

Københavnsk, tungt Post-Rock band, der tager udgangspunkt i tunge riffs og blander det op med elementer fra Noiserock og Grunge, samt et mørk og personligt tekstunivers. Numrene er lange og tungsindige, hvilket bringer lytteren ind i et univers, der er tilpasset de lange, kolde efterårs og vinter måneder i DK.

Lørdag d. 25. nov. 20.30//70 kr. inkl. gebyr

Billet

Salg lukket