Local Cooking Sydvestjylland - en kulinarisk opdagelsesrejse med lokale råvarer.

23 okt 2018 kl. 17:00 - 21:30

Rybners Tekniske Skole, afd. K, Spangsbjerg Møllevej 72, 6700 Esbjerg


50 gæster får en enestående mulighed for at opleve, hvordan lokale råvarer kan tilberedes og serveres af mesterkokke, når syv lokale restauranter og et skolehold fra Rybners Tekniske Skole udfordrer hinanden i at lave en hovedret, hvor mindst 75% af råvarerne er fra Sydvestjylland.

Som gæst får du mulighed for, at komme helt tæt på de deltagende kokke, da vi åbner køkkenerne for offentligheden. I løbet af aftenen serveres små udsøgte smagsprøver, fra hver af de 7 deltagende restauranters retter. Der serveres vand og et glas vin til maden. Der er mulighed for tilkøb af mere vin til en overkommelig pris.

Bemærk der kan kun betales med MobilePay eller kontanter.

Det hele afsluttes med servering af friskbryggede kaffe og lidt sødt mens dommerne finder en vinder. 

Som gæst kan du også stemme på din favorit ret. Det bliver spændende at se, om publikum og dommere er enige.

Dagens program:

17:00-17:55

Åbent køkken: Mulighed for at møde
de deltagende kokke og se dem forberede
maden.

17:55-18:00

Velkomst.

18:00-20:50

Konkurrencen starter: De otte restauranter
serverer løbende hovedretterne
for dommerne og publikum.

20:50-21.15

Friskbryggede kaffe og lidt sødt serveres mens dommerne
voterer og gæsterne stemmer på
deres favorit.
Herefter afsløres vinderne og præmierne
overrækkes.

Deltagerne er:

  • Den Røde Okse fra Esbjerg
  • Restaurant Ø fra Rømø
  • Chhat Food & Wine Bar fra Blåvand
  • Restaurant Hav & Bøf fra Esbjerg
  • Hjerting Badehotel fra Hjerting
  • Schackenborg slotskro fra Møgeltønder
  • Rybners Tekniske Skole

De deltagerne restauranter bedømmes på følgende kriterier:

  • Smag                                  
  • Præsentation og storytelling
  • Udseende                                                                  
  • Harmoni og komposition    
  • Helhedsindtryk                               
  • Nyhedsværdi og kreativitet             

Sydvestjyske Smagsoplevelser arrangerer, i samarbejde med Rybners Tekniske Skole og Region Syddanmark, Local Cooking 2018 i Esbjerg.

Local Cooking Sydvestjylland - en kulinarisk opdagelsesrejse med lokale råvarer.

Salg lukket